keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Bugs!

Muksut totesivat aamulla, että en tee enää muita kuin ATC kortteja. Tämähän ei tietenkään pidä paikkaansa, mutta rehellisesti - pidän todella kovasti useasta asiasta ATC korttien tekemisessä.
1) Taiteellinen vapaus tuottaa ja tulkita ihan niin kuin parhaaksi näkee 2) Helppo säilyttää 3) Vaihdot ovat ihania - muutaman asian mainitakseni.

Vaihdan mielelläni korttejani toisiin aarteisiin, joten jos löydät ATC vapaana vaihtoon tunnisteella olevan postauksen, ja siitä kortin joka täydentäisi kokoelmaasi. Kirjoita siitä kommenttia - niin sovitaan vaihto.

Eilinen iltani meni näissä merkeissä. Sillä alla olevillä korteilla osallistun Askarteluvuoren ATC vaihtoon#14,
jonka ohjeistus menee näin:
"Vastakohdat, esimerkiksi ilo ja suru, vallalla oleva tunnetila isompi kortti ja pienemmälle pienempi."
Tehdään siis jälleen skinny kortti sekä normaali kokoinen atc kortti:

-SKINNY kortti, mitat ovat: 7,62 x 12,7cm ja tällä kertaa kortti tehdään pystysuoraan! Tee tämä siitä tunnetilasta joka sinulle on kortinteko hetkellä

Skinnyni lähti liikkeelle Steampunk henkisistä papereista - joissa on perhosaihe. Korostelin perhosta kultatussilla ja glitterillä, jonka jälkeen vesin sen upouuden stanssin läpi. AIVAN ihana. Tässä kothaa mopo karkai käsistä, purin herätyskellon, taivuttelin rautalankaa tekstiksi, sotkin musteella sinne ja tänne. Lisäsin pieniä yksityiskohtia... tunnelma ei ollutkaan enää ihan niin rauhallinen kuin alku tilanteessa kuten kortti kertoo...


Calm

+
-ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Tee tämä kortti vastakkaisesta tunnetilastasi! Olin oikein näppärästi saanut siirrettyä itseni lähelle vastakkaista tunnetilaa eli olin lähes hysteerinen kunnes viimein (klo oo.45) oli tämäkin kortti valmis. Ja kyllä pidän kovasti molempien korttien ilmeestä ja siitä kuinka ne toisiaan täydentäen ovat kovin erilaisia. :) 
Hyster9c     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".