keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Inspis36: The Birds ja Wild horse


Näin haastaa KK:n inspis#36
PIENET AARTEET
Eli tehkää ATC-kortti, jossa on käytetty näitä pahan päivän (tai parempien aikojen) varalle säästettyjä pikkuesineitä, kuvia, tekstejä... mitä nyt kukakin säilöö!

Oma säilöntäjärjestelmä perustuu pienilli aarteille ja lootille, joita kaitsen. Tässä haasteessa hyödynsin sitä rakkainta eli lootaa, jossa on muilta lahjoina saamiani ekstroja. :) Niiden käyttäminen korttiin on usein haastavaa, koska vaalin niitä laatikossa kauan niiden uniikkiuden ja erilaisuuden vuoksi.

Sain aikaiseksi kaksi eläinaiheista korttia.
The Birds

Wild Horse

 Molemmissa korteissa tausta on tehty kokeilulla. Eli multa löytyy mustetta pullosta jota tipautin pahville reilut pisarat, joita juoksutin sitten pahvilla. Näiden rajojen puitteissa ja vähän lisäillenkin tein sitten taustan värityksen markkereilla, jotka ovat hauskat - melko räväkät tussit, ihanasti menevät vähän edellisen kerroksen päälle. Hevoskortin tein ensin, joten se lähtee Inspisvaihtoon, mutta koska nämä ovat mielestäni pari - tarjoan toistakin vaihtoon mukaan. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".