perjantai 14. helmikuuta 2014

Haitarikirja Helmikuu osa 14: KISSA


Haitarikirja Helmikuu osa 14 aiheena on Kissa. Kissaihmiseksi en tunnustaudu ja naapureiden kissoja juur ja juur siedän - mutta hahmona kissa on lähes yhtä viehättävä kuin pöllöt.

Tänään olen saanut olla mukana ystävänpäiväjuhlinnassa <3  ja tällä sivulla toivotan teille kaikille mahdolliset kävijät ihanaa ystävänpäivää.

6 kommenttia:

 1. Mutta tämä...aivan ihana! Saisitkohan tästä ATC-version :)? Tykkään kuinka olet saanut kuvan sulautumaan kuviolliseen taustaan niin luontevasti. Onko gesson päällä akryylivärejä?

  VastaaPoista
 2. Gesson päälle olen ensin töpötellyt keltaista ja pinkihtävää mustetta töpöttimellä ja sitten valkoista helmiäissuiketta. Kaupunkisilhuetti on maksista, jonka ensin mustalla musteella töpöttelin (häivää kivasti) ja sitten ihan tussilla tein tumman kuvan keskeltä... Kiitos :) ja kyllä siitä varmasti jonkinlaisen ATC version saa - Vaihdetaanko? Teet mulle jonkin yllärin?

  VastaaPoista
 3. Sehän sopii! Voi vaan kestää hetki ennen kuin saan aikaiseksi... :).

  VastaaPoista
 4. Helou, kommentoin vasta nyt kun en ole näin kännykän (ainoa nettilähteeni tällä hetkellä) kautta päässyt blogiisi. Kun käyt kommentoimassa blogiini, kannattaa valita nimi/url koska sun valmiiksi kirjautuneella profiililla aukeaa vain google+ etusivu.Nyt "löysin" blogiisi Sarin blogin kautta.;) Mutta aiheeseen, upeita sivuja sulla täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. En tuota ole oivaltanutkaan. Onkohan samajuttu muissakin blogeissa?

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".