lauantai 15. helmikuuta 2014

Viken Mini Cabined card DECO: Vartioitu portti ja laivattomat laineet

 Voin kertoa, että tästä haasteesta meni melkein yöunet. Etenkin saatuani kirjekuoren, josta paljastui ennen minua decon tekoon osallistuneiden upeat kortit.

Tänään tartuin härkää sarvista ja toimeen. Toivon, että Vikke on tuotoksiini tyytyväinen. Parhaani yritin.

Esimmäiseksi sian valmiiksi kortin tämän puolen, jossa on teksti Laivattomat laineet. Omat ajatukset kulki Sanomatta jääneiden lauseiden suuntaan. Tähän olisi saattanut lisätä jotain, tai sitten ei.
Teksteistä "vartioitu portti" jäi mieleeni pyörimään päälimmäiseksi, mutta syntyi kuitenkin vasta laineiden jälkeen. Ja siitä piti tulla jotain ihan muuta, mutta sitten ilmestyi silmä ja toinen ja kolmas. Lukot ja avaimet tipahtivat kokonaan pois.


3 kommenttia:

  1. Ainakin mun silmään näyttää tosi upealta! Mutta totta että sitten tulee "paineita" kun ensin näkee muiden tekemät työt... Nämä kyllä eivät yhtään häpeile muiden rinnalla, ovat kyllä hienot, laineissa ihanat värit ja tuo vartioitu portti ja silmä ovat aika intensiivinen pari!

    VastaaPoista
  2. Nää on tosi hienot!! Tykkään just tästä tyylistä että jää paljon ajateltavaa. Ihanaa....sasn kyllä huippuhienon decon tästä itselleni muistoksi taitavista kortteilijoista :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Vikke ja Piiku kommenteista. Helpottaa kuulla, etten ajanut ihan metsään. Ihana näitä oli tehdä. Jäin sitä miettimään, että talläisten vakavampien tai synkempien tunteiden tulkkaaminen on itsellä jäänyt vähemmälle. Mutta mielenkiintoista on ja voisin tehdä enemmänkin.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".