lauantai 1. helmikuuta 2014

Ensimmäinen DT-korttini :)

Minulla oli kunnia tulla valituksi vuoden 2013 koukussakortteihin kortteilijaksi, ja siihen liittyy kunniatehtävä toimia jonkun haasteen DT-kortteilijana - eli DesingTeamiläisenä. Saksiensilputusta haaste on tiimi, johon siis kuulun :)

Sain tehdä ensimmäiseksi helmikuun DT-kortin.Saksien silputusta  haaste #14 oli tehdä kortti reseptin mukaan - ja mahdollisimman paljon hyödyntää silppua. Ja minä tein työtä käskettyä saaden mukaan seuraavan kortin...

Tästä kaikki alkoi. Ihan ensimmäisenä tein kuviopaperin kierrättäen, eli paketin sisässä olleesta pallokkaasta silkkipaperista ja muropaketista leikatusta pahvista. Decoupe-lakalla paperi kiinni ja tarkoituksellisesti ryppyyn. Silppuina käytin joulukorteista jääneitä punaisia jämä paperia, jotka leikkasin silpuksi. Silput sitten liimasin sydämen muotoon alustalle.

Sävyttelin ja korostelin sydämen pintaa ruskealla musteella.Kortin reunat tummensin kohojauheella ja musteella. Kohojauhekin on jämää vuodelta 2003 - jolloin askartelin hääkutsuja, kortteja ja muuta rekvisiittaa.
Tämän jälkeen vielä liimasin koko komeuden mustalle pahville. Kiiltävää kultaista glitteriä sekä sydämen että kuviopaperin reunaan ja kiinnitys punaiselle korttipohjalle. :) Hauska nähdä millaisen vastaanoton ensimmäinen DT-työni saa. Saatikka huomaako sitä edes kukaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".