sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Haitarikirja Helmikuu osa 15: POSTI

 Haitarikirja Helmikuun osa 15. antoi aiheeksi POSTI. Posti on ihana ja tärkeä asia. Sen saaminen ja lähettäminen on yksi niistä asioista, jotka minua tässä paperiaskartelussa viehättää. Silti Postin tuominen paperille oli tosi iso haaste.

Tässä on kuitenkin lopputulos - koko päivän kestäneen ajatusten vääntelyn jälkeen. Sivun taustan kaunisväripaperi syntyi muksujen gellitelaa puhdistaessa. Kirjekuorten kulmat postimerkkeineen olen saanut ATC vaihdoissa ihanilta ihmisiltä. Sitten hieman sävyttelyä, ja leimasimella polkupyörät paikalleen ja teksti. :) Tykkään tästä, toki kuoria olisi ollut ehkä hieman syytä sävytellä...

3 kommenttia:

 1. Hienot sävyt! Törmäsin joskus youtubessa itse tehtyyn gellialustaan, vaikutti mielenkiintoiselta. Onko sinulla kokemuksia sellaisesta eli kannattaako alkaa väkertään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itsetehtyyn törmännyt, joten en osaa sanoa. Omani olen Paperilohikäärmeestä ostanut. Ja on selkeesti sellanen "koko perheen" juttu.

   Poista
 2. Ihanan värinen ja mikä mahtava kimalle.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".