sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulukalentereita....

Itselläni on onni olla 2 joulukalenteri-ikäisen lapsen äiti ja pienten luokan opettaja ja Kk:n ylläpitäjä ja ATC-korttivaihtaja. :) Joten tänään ja tätä koko viikonloppua on värittänyt joulukalenterit. Saan siis valmistella luokan ja omien lasten joulukaleterit. Muutamia luukkuja Kk:n joulukalenteriin sekä postailla ihanaa joulukalenteria, jota pääsen huomenna availemaan. Lasten joulukalenterikuvan ja idean laitan tähän samaan postaukseen vielä tänään. Kk:n eka luukku aukeaa huomisen puolella ja ATC kalenterin luukku illalla :) Ihanaa...

Tässä postauksessa esittelen tämän viikonlopun joulukalenterin, joka tulee luokkaani. Tarvikkeet 24 kpl maitotölkkien pohjia, vanhaa sanomalehteä, pitsiä, 24 kpl punaista ja keltaista palloa, 24 kpl valkoista suikaletta kynttilöiksi ja numerot 1-24.

Tällainen siitä tuli.


 Tästä puuttuu vielä kynttilät, mutta tältä se periaatteessa näyttää alussa. Kynttilät ovat luukkujen pohjalla littanassa ja nousevat ylös sitä mukaa kun luukku avataan, kynttilä nostetaan pystyyn.  Koristeiksi laitoin muutaman rusetin ja kipsienkeleitä. Lisäksi toimimme luokassa niin, että ledtuikku palaa päivän luukussa, ja siellä on pieni viesti, joka kertoo Taavitontun olin paikan. Taavilla taas on jokin tehtävä ao. päivälle. esim. kirja, pipariohje, lorupussi tai tehtävänä sanoa jokaisesta kaverista jotain kaunista. Joulua edeltävällä viikolla myös oppilaille pieni lahja. Mun oppilaat pääsevät luukulle useamman kerran.

Kynttilät ylhäällä
 Itse odotan eniten, kun pääsen avaamaan tätä joulukalenteria...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".