sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Artjounal aukeamia.

I am enough
 Tämän naisen tein katsottuani upean tutoriaalin Juna Biagionilta. Sitten lisäilin omiani, koska en ole lähellekään hänentasoisensa hiilen käyttäjä tai muotokuvien piirtäjä muutoinkaan. Väri on vesiväriä, jotka lisäsin melko kuivalla penselillä "täpätellen" en niinkään maalaten - halusin taustasta vivahteikkaan, enkä kokonaan peittää hiilistruktuuria alla.Tämä aukeama on kokeilu, jossa on kerroksia keskialueella. Siinäkin pääasiassa käytin vesiväiriä. Valutellen, roiskien. Lisäksi mukana n hiukan akryylimaalia, tussia ja geelikynää. Panpastellia.

Mietin tässä juuri, että silloin kun ei ole aikaa tai haluan tehdä kuvia/aukeamia olohuoneessa keskellä perhettä ja puoliskon kyljessä, valikoituu värikisi usein vesiväri välineeksi. En tiedä onko se sen helpompi välineenä, kuitenkin tarvitaan vesipurkki keikumaaan käsinojalle. Vesivärit ovat ehkä se väline, joka on minulle kaikkein luontaisin ja tutuin, vaikkei nyt sekatekniikkaan hurahdettuani ole ehkä se mitä käytän "ajatuksella" tekemissäni kuvissa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".