torstai 31. joulukuuta 2015

LifeBook2015:Week 51. Bonus: Celebration & Gratitude: A Painterly Face with Tam


Joulunaika on ollut ihanan rentoa ja oman rytmistä tänävuonna. Turhilta pingotuksilta on vältytty ja olen saanut tehtyä mm. Lifebook 2015 työni valmiiksi. Nyt kirja on sitomista vailla valmis.

Tässä on viimeinen työni kirjaan. Kovin maalauksellinen tästä ei tullut - flow vei mennessään ja teki omaa juttuaan, mutta pidän tästä kovasti. Inspiraatio kuvani kasvot ovat hieman pyöreämmät ja herttaisesti hymyilevät. Tästä tuli hieman ilkikurinen, mutta ilmeikäs ja hauskannäköinen nainen. Kasvoissa käytetty lähinnä akryylimaalia ja StabiloAll kynää (sitä saa muuten Mannerilta). Taustassa on Neocolor II.

Ensivuodelle en  LifeBook 2016 lähtenyt mukaan - päätös, jota huomaan nyt jo katuvani. ;) Onneksi mukaan voi liittyä myöhemminkin. Kesä on loistavaa aikaa.

Tämän postauksen myötä toivotan jokaiselle poikennellee hyvää uutta vuotta. Paljon kauniita asioita ja muistojen täyttävää tulevaa vuotta <3

3 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää nämä kasvot, ystävällisiltä ja ilkikurisilta.
    Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  2. Olet valtavan taiteellinen.
    Hyvää uutta vuotta Sinullekin!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".