perjantai 25. joulukuuta 2015

Pukinkontista putkahti esiin

 Molemmat lapseni joutuvat antamaan osan ajastani ja huomiostani väreille ja maalielle. Silloin jos jompi kumpi heistä sitten innostuu esittämään toiveen kuvasta tai muusta tekemästäni jutusta, on se toive mielestäni totetuttava. Tätä kuvaa toivottiin jo aikaa sitten - ja sen sainkuin sainkin pukin konttiin. Aihe oli sen verran haasteellinen, että tein sekä Tylypahkan että Harryn päällemaalauksena. Työ vaati useamman valvotun tunnin - sillä eihän tätä voinut lahjansaajan silmien alla tehdä. Lahjansaaja ilahtui, oli tyyväinen, joten niin olen minäkin.

2 kommenttia:

  1. Voi jestas, että oot taitava!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla. Tää on konsti, jota kannattaa kokeilla. Tulostetaan haluttu kuva ulos koneelta - jos siirtää kuvan kanvasiin/pohjaan pitää muistaa kääntää kuva peilikuvaksi. Gel mediumilla kiinnitys pohjaan ja sitten valkaisu - jonka jälkeen kuva piirretään ja maalataan esiin uudelleen... Helpottaa tosi paljon työskentelyä näköisyyden ja mittasuhteiden kanssa. Toki itse koen tässä aina vähän huijaavani.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".