torstai 11. helmikuuta 2016

Artjournal is my Love


 Jos jostakin nautin niin artjournaling vapaudesta. Siitä että teen oikeasti ja vain itselle, Sitä mikä just tuntuu parhaalta - lopputuloksella ei ole väliä  eikä sen tarvitse viestittää mitään tai miellyttää ketään. Sen voin halutessani laittaa kiinni ja olla vain omana tietonani. Tai sitten voin halutessani sen tänne blogiin räpsäyttää. Ja usein minä sen tänne laitankin.

Olen lähtenyt matalan kynnyksen tielle, ja sillä pysyn. Jotenkin ajattelen niinkin, että jos osa töistäni on ihan kauheita tai ajatukseni kummallisia ei sekään haittaa. Antaa ehkä tilaa ja perspektiiviä ---tässä täydellisyyden tavoittelijoiden maailmassa. Nämä ovat mun juttuja...

:) Noo tämä aukeama.. Sen tekeminen oli kummallista - sekun syntyi ihan ilman ideaa ja on valmis lähinnä siksi, että en oikein kestä keskeneräisyyttä. Toisaalta, kun joku menee heti alusta asti pieleen - ehkä useammallakin tavalla. Antaa se mahdollisuuden kokeilla jotain mitä ei muutoin tulisi kokeilleeksi.
Pidän noista aukoista ja zendoodlailuistani niiden sisällä.
Pidän oikean yläkulman sammakonkudusta ja varjoista siinä reunalla. Vasemman alakulman kurkku on kiva kanssa....

Tässä siis ensin useampi kerros akryylimaalia palettiveitsellä maalaten, sitten tussia ja Stabilo All kynää..

3 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".