lauantai 27. helmikuuta 2016

P*skarteluhaasteeseen #311Tämän kertainen haaste P*skiksessa #311 on Pammun tekemä luonnos,joka oli niin inspiroima, että synnytti heti ajatuksen tietyn laisesta artjournalaukeamasta. Joten tuumasta toimeen....


Tekstin löytäminen oli haaste - halusin printatun tekstin, mikä on ongelma kun tulostin on musteeton. Valmistekstitarroista onneksi löytyi. (Taitavat olla Decorettesta hankittuja).

Lähikuvaa kasvoista.
 Mustavalkoisena. Minusta tämä on myös aika mielenkiintoisen näköinen. Oli pakko vähän leikkiä.

Ja niin tässä tunnelmassa hyvä toivottaa kaikille ihanille upeaa talvilomaa - olipa se jo tai on vasta alkamassa (kuten minulla) tai onpa se tulemassa. :) Huonoa suomea tuossa. Joka tapauksessa, itse otamme tänä vuonna rennosti, liikkuen kotipesästä käsin JA minä olen päättänyt viettää PALJON aikaa tässä sotkuisessa askartelusopessani

6 kommenttia:

 1. Ihanat värit!
  Ihan oikein asennoidut lomaan, askartelusoppi on usein paras paikka, mitä nyt silloin tällöin sieltä ulos ladulle tai lenkille!

  VastaaPoista
 2. Nää siun työt on aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 3. Oi että, tämä on aivan ihana. Olen itsekin haaveillut art journalin aloittamisesta, tällaiset työt on hyvää inspiraatiota.:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Satu ja Sanna S.. Artjournal on niin<3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".