sunnuntai 7. elokuuta 2016

Journal 52 week #30 "Mirth"

 Englannin kieli ja minä -- ei välttämättä aina olla selvillä ja sanakirja.org on joskus paras ystävä.

Journal52 ja viikko 30 Mirth toimi sykäyksen antajana tälle arttiaukeamalle, jossa on kollaasi, jonka päälle maalasin :)

By The Way kampaamolehdissä on paljon naisia poseeraamassa - ja ne eivät kaikki tuijota suoraan kameraan -- suosittelen.

 Tämän kasvojen alla on siis lehti kuva, jonka maalasin gessovedellä. Sitte hahmottelin hyödyntäen läpikuultavaa hahmoa kasvot, jotka maalasin käyttäen Neocolor II ja gessoa, Inktensen kyniä ja akryylimaalia.

Suosittelen oikeasti kokeilemaan, etenkin jos kasvojen piirtäminen on haave, mutta rohkeus ihan oman kasvon piirtämiseen ei riitä.

Itse teen näitä koska samalla tulee harjoiteltua erilaisia asioita - ja rehellisesti omat kasvoni ovat niin kovin wimsical, että on hauska haastaa tähän "normikasvo" suuntaan itseä. :)

Tämä alkaa olla loman viimeisiä artteja. Huomenna suuntaan aamusta jo töihin. Arki alkaa laskeutuen, muksut mummilassa kaksi yötä, ja sitten kouluarki alkaa ... Olen kiitollisin mielin ihanan kesän elettyäni. Taas jaksaa.

3 kommenttia:

  1. Tuollaista päällemaalausta olen harkinnut, mutta kun en harrasta aikakauslehtiä, ei oikein ole tullut katseltua materiaalia. Kiitos vinkistä, täytyy ehkä tilata kampaamoon aika (tekis hiuksille hyvää) ja kysellä vanhaa lehteä... tai käydä jossain glitterissä etsimässä mainoslehteä :)

    VastaaPoista
  2. Oi, tulipa tuosta hieno journal-aukeama! Olen myös hyödyntänyt lähes samaa tekniikkaa kollaaseissa kasvojen uudelleen muokkauksessa, tosin en pitkään aikaan. Nuo kampaamoalan lehdet on varmasti hyviä tähän tarkoitukseen vahvan paperinsa ansiosta. Täytyypä käydä tiedustelemassa jostain kampaamosta vanhoja lehtiä.

    VastaaPoista
  3. Tykkään tästä työstä (ja niin monesta muustakin sun työstä). Olen tehnyt samaa valokuvista :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".