lauantai 13. elokuuta 2016

The Paperi ja Kauhea Kanvas

"Paperia se vaan on". Tämän pitäisi olla rentouttavaa ja luovuustulpan irrottavaa, mutta ei välttämättä ole sitä. Paperi on aina itselleni "The" paperi. Etenkin jos se on tuhtia ja vahvaa, tuntuu hyvältä käteen tai on kirjassa kiinni, mutta silloinkin kun se on vain tulostuspaperi. Paperin roskiin laittaminen työn "epäonnistuessa" ei ole mun juttuni. Yritän nähdä sen rumana vaiheena, josta jatketaan eteenpäin. Joskus toki käy niin, että suunta on huono ja paperi päättyy osaksi taustaa - kuten tässä kummallinen vihretävä gelliprintti.

Jos paperin eheän pinnan rikkominen pelottaa, niin kanvas, taulupohja, pinkopohja ---- vooi pojat.
 Kuvassa näkyvä Yoda on Juniorin synttärilahja. Synttärit vietettiin heinäkuun lopussa. Onneksi olen vielä sentään saman vuoden puolella. Tavoitteena saada työ valmiiksi ennen kuin kiinnostus StarWars juttuihin hiipuu.Tätä aloittelin ja hahmottelin. Olin tyytyväinen hahmotteluuni. Niin tyytyväinen, että tuli tauko. Jatkaminen oli mahdotonta --- tänään se nyt kuitenkin lähti käyntiin. Ja kokeilin ihan uudella tavalla....

Tässä liimasin taustaa ensin (kirjan sivunpalasia ja gelliprinttiä). Aloitin varjostuksilla, tai kuvittelen, että näin tein. Käytin Stabilo All kynää, jonka levitin värittömällä Gessolla. Toimin näin, sillä en halua (ehkä) Stabilo All kynän vahan pickmentin hyökkäävän seuraavaan kerrokseen.

2 kommenttia:

  1. Tuo on tosi kähee!!! Erinomaista käden taitoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Silkku <3 ---toivotaan, että sama pysyy mukana seuraavissakinkerroksissa. :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".