maanantai 21. marraskuuta 2016

Pouringmedium ja peffa edellä puuhun (saattaa sisältää karkeita ilmaisuja ja huonoa kieltä, ei suositella alle 18-vuotiaille )

 ...minä mitään ohjeita tarvii...

Vooi pyhän yrjön raappahousut! Hankin Pouring Mediumin Konstasta viimetalvien lumien aikaan (tai joskus muinoin joka tapauksessa). Silloinkaan en ollut ihan kartalla, mitä pitää tehdä. Tämän syksyn aikana sain hankittua  muita tykötarpeitaa: akryylimustetta ja nuo nokkapullot. Sekoittelin väritkin siitä sitten ja eikun tuumasta toimeen...
No ---lopputulos on nähtävissä, mutta periksi ei anneta.... kerpele! Havuja ----tana! ja tutorialvideoiden (pouringmedium hakusana joutupeen) sain tuhottua yhden kanvaspohjan lisää.Sitä olisi nyt kiva jäädä tuijottelemaan koko yöksi. Sillä kun näyttää olevan ihan oma elämä.

3 kommenttia:

  1. Voi sinua, mutta periksi et anna hienoa ♥ Kiinnostuneena meen kattoon youtubeen ohjeita;)

    VastaaPoista
  2. hei ihanaa että tollaselle pro tyypillekkii sattuu ja tapahtuu ja aina ei onnistu mutta tossa kanvas pohajasta sais kyllä varmasti viel jotain jos sen kääntäs toisinpäin toi keltaisen ruskea mahtava läiskä näyttää hiuksilta joten ehkä alapuolelle vois saada kauniist kasvot :)

    VastaaPoista
  3. :D Ihanaa ja niin kannustavaa. Tosta "poro" tyypistä en ota vastuuta ....tekevälle sattuu ja ainut tapa olla, ettei satu on se, ettei tee mitään.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".