lauantai 28. tammikuuta 2017

Pieniä ostoksia ja suuria suunnitelmia


 Poikkesin torstaina pikaisesti (2 tuntia)Nannan paperissa ja helmessä. Tällä kertaa ei ollut ollenkaan tarkoitus eksyä hyllyjen väliin, mutta toisin kävi. Mukaan tarttui Dylusions Painteistä herkullisia sävyjä, joita ei minulla ennestään ole. Mustia tusseja ja Micron 005 ihanan ohut, jonka saan tukkoon helposti.

Tim Holzin tekstejä ja tahmasanoja, joilla saa ihania kulta tai hopea tekstejä mirror mirror efektillä.
Käynnin todellinen syy oli kuitenkin tämä:


Eli Nanna ideoi jo syksyllä, mutt tuolloin ei aikatauluuni sopinut, ohjaamastani kurssikokonaisuudesta, jossa tehtäisiin arttia yhdessä useamman kerran erilaisten tekniikoiden äärellä (125€). Hauskinta ehkä olisi, että mukaan innostuvat ihmiset pysyisivät lähes samoina koko kurssin ajan. Hinta voi tuntua isolta, mutta on oikeasti aika pieni(alle 7€ tunnilta) .Jokainen kerta on kuitenkin erillinen eli mukaan voi tulla irtokursseilemaankin (á 30 €). Toinen ajatus oli, että osallistujat saisivat omia välineitään käyttöön, joten hinnoittelimme tämän niin, että hinta ei pidä sisällään materiaaleja - nekin voi halutessaan ostaa, mutta eivät kurssihintaan kuulu. Reilusti ennen jokaista kokoontumista osallistujat saavat tiedon, mitä välineitä mukaan kannattaa ottaa. :) ja tiivistelmä käytetystä tekniikasta kuuluu hintaan. Tosi monen jutun voi tehdä myös vaihtoehtoisilla välineillä. Maksimi kurssilaisten määrä on 12 kpl ja aikaa on joka kerralle varattu ihanasti 4 tuntia.

Olen tästä tosi innoissani, jännittää nyt jo melkoisesti, vaikka olen itseasiassa pitänytkin jo useamman kurssin, minkä tajusin kun ystävät siitä muistuttivat.  :) :) Jotta tervetuloa mukaan!!!

2 kommenttia:

  1. Voi ei- olisi aivan ihana kurssi. mutta matka Seinäjoelta on kyllä liian pitkä..

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".