tiistai 20. marraskuuta 2018

Terveisiä Kädentaitomessuilta! Hyvä Tampere!

 Tampere, Pirkkahalli ja Kädentaitomessut tekivät sen taas: iloa ja hyvää mieltä varstoon. Yhdessä hyvän ystävän ja ensimmästä kertaa myös meidän Neiti lähti mukaan. Tässä meistä tunnelmapaloja.

Lempparimyymäläni näillä (ja aina aiemminkin) oli nukketaiteilija Tuija Leinosen Pieni Haltijakauppa. Ra-kas-tan. Ja minusta hänen pitäisi ottaa pääsymaksu kaikilta, jotka pysähtyvät ja astuvat sisään siihen unen ja sadun maailmaan, minkä oven hän niin taitavasti avaa.
 Kävin Sinellin pisteellä moikkaamassa Riikkaa ja mukaan tarttui pitkät taulupohjat, vaikka perhekuviin. Heidin Korttipajassakin asioin ja näin Heidin itsensäkin - siellä tiukasti työntouhussa.


Työn touhussa olivat myös Konstan ihanaiset naiset Heli, Suvi, Iida ja ja ja.... Hi hii! Asiakkaana hauska käydä tirkistelemässä kahta demopistettä (gellilevyä ja inktenseä) ja hiukkailla väliin. Sieltä tarttui mukaan kokonainen A3 kokoinen lehtiö Artistique Synthetic lehtiö --- ja juu se on kui YUPO! :)
 Sain toimia myös paparazzina, kun Konstashopin Suvi piti tuote-esittelyä C-hallin idealavalla. Suvi esitteli tuotteita kolmesit ja tässä menossa Derwentin inktense sarjaa. (Linkissä vain kynät, mutta niitä on siis liidut ja paletti& säiliösivellin). Kovasti tykkäsin Suvin esittelystä, informatiivinen ja ammattitaitoinen esittely <3 Puhumattakaan hauskasta ja melko helposta sulkavinkistä.
Ja niin Kenkämaakarilta hankin ihanat korppikorvikset. Vähän toffeeta myös <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".