maanantai 19. marraskuuta 2018

Vanhat välineet uudet kujeet


 Hiljaisuus täällä blogissa johtuu siitä, että en ole ennättänyt. Mutta tässä taas viimein. :) ja mielestäni ihan huippujutun kanssa.

Keskiviikkona 21.11. aukeaa Pirkkalan taideyhdistysken pystyttämä Taide Popup myyntinäyttely, jonne minäkin rohkenin viedä töitäni myyntiin mm. nämä tämän postauksen sekatekniikkatyöt. 

Näissä yhdistyy sopuisasti kolme itselle rakasta tekniikkaa.

Ensin tein taustan gelliplattel painolevylla. Kuviointiin tällä kertaa melko luonnollisia muotoja kuten revittyä paperia ja kasvisapluunoita. Värit myös pidin tarkoituksellisesti melko neutraaleina.
Printin kuivuttua lisäsin pintaan Aqua Transparent pohjusteen, osin valkaisin siitä, mihin eläinhahmo näytti luontevasti syntyvän. (Ovat muuten hassuja nuo eläin hahmot, näkyvät vahvasti ja omista näkökulmistaan - jos ovat näkyäkseen...)
Tämän jälkeen työhön maalasin vesivärillä eläinhahmon esiin. Maalasin ne ajan kanssa ja annoin välillä kuivua, kun tähän vaiheeseen olin tyytyväinen, lisäsin valoa ja varjoa ja väriäkin työhön PanPastel väreillä. Muutamiin kuviin lisäsin vielä kynää - tai pastelliliitua. Myös mustaa ja valkoista.


Ai niin, yllä mainosta - muistathan käydä poikkeamassa, jos satut Tampereelle  joulun alla.  <3
Tuolta löytyy 50 tekijän töitä. Itse olen joukossa ihan vihreä ja satuilukuvieni kanssa ihan omassa sarjassani taiteilijoiden rinnalla.

1 kommentti:

  1. En voi muuta kuin ihailla kättesi jälkeä, satumaista, pehmeää, suloisuutta :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".