tiistai 6. elokuuta 2013

Äidin pikkupoika lähtee muille maille

Tämä postaus on keräilyerä, johon ajattelin tehdä samankaltaisen läpileikkauksen kuin Naisväkeä postauksessa, mutta tietenkin miehistä. Haasteet, ihanat haasteet, vievät kuitenkin kortteilua välillä toisille urille enkä toisaalta halua tätä julkaista, ennen kuin lähes kaikki portaat on läpi käyty.

Jotta pääset heti kiinni tunnelmaan, klikkaa soimaan Tapani Kansan Äidin pikkupoika. Hauskaa matkaa...

Miestenkin elämä alkaa kovin pienestä myttysestä. (Alku ja juuri osallistui myös Ikiliikkujaan, kun sain SULAN)
Alku ja Juuri
Miehiset kiinnostuksen kohteet on nähtävissä jo hyvin aikaisessa vaiheessa... Juho Junailija osallistui VIPryhmän ikiliikkujaan kun sain JUNAn.

Juho Junailija

Eikä aikaakaan, kun poikalapsonen on jo melkoisen kokoinen mötkäle... Tämän taaperoikäisen löydät aiemmasta postausksestani. (Tuolloin en onneton vielä antanut korteilleni nimiä.)

Myös Mätiksen korttirinki avaa ovea pokien maailmaan Rock´nRollin ja Exspecially For You korttien kautta.

Miehenalkuakin elämä vie eteenpäin, ja kohti opiskelua. Teinin maailmaa valottaa tämän päivän korteista toinen, jossa tapaamme...
Olli Opiskelijan


Kuten kuvasta näkyy ei Ollilla ole asenne ihan kohillaan, mutta opiskella täytyy. Eikä sovi Ollia moittia, oli askartelijan otekin melko löysänlainen. Olisinko jo vähän ylikunnossa, mitä askarteluun tulee? :)


Tällä kortilla siis mukana KK:n kesähaasteessa 4/13, jossa aiheena oli Hanna Sutelan luonnos:

Onnitteluteksti löytyy kortin sisältä (ulos ei mahtunut)
 Ja väliin vähän yksityiskohtia....< Toi on tosi huonosti kirjoitettu...
Tekstauskurssille?Toki mies elää myös nuoren aikuisuuden ja ehkä kultaisen keski-iän (näitä linkittelen myöhemmin...oletettavasti heitäkin on), mutta nyt minä laukkaan suoraan kohti eläkeikä...
Voitto - kohti kiireetöntä elämää
Voitto oli mukana Ikiliikkujassa kuten Juha Junailijakin, Voiton takana on sana MOOTTORIVENE. Tämä kortti on musta varsin hilpeä.  Myös Kalastaja Eemeli löysi eläkerauhan ja suuret kalasaaliit vetten ääreltä.

Eero sen sijaan, on Erilainen Eläkelläinen ja soittaa läskibassoa (basso lähes 200cm, Eero n.150 cm). Luonnollisesti Eero on suuri jazzin ystävä ja hänet löytää tamperelaisesta pubista (Paapan kapakka) jammailmasta. Hän muuten on elokortti13, ja tänään tehty kortti, johon piti jollakin tavoin linkittyä kirjain E.
Eero Erilainen Eläkeläinen

4 kommenttia:

  1. Persoonalliset kortit ja hauskat tekstit :)

    VastaaPoista
  2. Löysinpäs tänne vihdoinkin(kerkesin jo nimen hukata päästäni useaan otteeseen ..) Mikä ihanan rempseä tyyli sinulla onkaan,tykkään kovasti noista eläkekorteistasi ! Tuo Alku ja Juuri on herkkyydessään taas kovin kaunis - ja vauva niin vauvamainen, kuin olla voi! Toivottavasti pääsen joskus livenäkin näpeissäni näitä kättesi töitä hypeltämään ja ihailemaan !

    VastaaPoista
  3. Vähän nää on mainioita! Olet kyllä loistava piirtäjä :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".