tiistai 20. elokuuta 2013

Harlekiinilla hattu vinossa

Koukussa koirtteihin on Annen vetämä haasteryhmä inspiroidumangoliasta # 2, jossa oli tällä kertaa seuraavanlainen luonnos:
Minulla ei ole leimoja juuri ollenkaan, eikä ainakaan mitään "varteenotettavia", mutta nyt varastoon on Salaisten toiveiden ja Mätisringin ansiosta kertynyt muutama aivan ihastuttava leimakuva. Kiitos Tainan sieltä löytyi myös yksi (!) Mangolia leimakuvakin - koska Annen luonnos ja DT kortti ovat tosi kiehtovat.

Itselleni tämä ei missään nimessä ollut helppo haaste. Kuten luonnoksesta näette, korttiin oli tarkoitus saada mahdutettua paljon erilaisia elementtejä - pitsiä, rusettia, koristeita ja useampi erilainen palkki. 
Lopputulos on tässä alla... Mielestäni se on hauska. Sellainen "hyvän mielen kortti" ...
Harlekiinilla hattu vinossa
P.s. Olin pakotettu lisäämään harlekiinille suun ja nenän - hän oli hieman apean näköinen. Tässä kortissa olen tarkoituksellisesti käyttänyt samaa paperia pohjassa ja pikkupalkeissa, vain viivojen suunta muuttuu. Samoin yritin käsitellä kaikkien koristepaperien reunat yhtenäisyyden saamiseksi. Ja joo kuten huomaat onnea-leimahan levisi tyystin  - yritin pelastaa tilannetta no, kohtalaisin tuloksin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".