sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Harjoitus tekee mestarin

Rakastan niin monia asioita. En halua laittaa asioita tärkeys järjestykseen, vaikka sitä väkisinkin arjessa arvottaa asioita jos ei muuten niin sen mukaan mille antaa aikaansa. Minulle tärkeitä juttuja on omien kuvien tekeminen, niiden pohtiminen ja pyörittely blogissa. Kuvat saattavat olla ikkunoita sisäänpäin.

Kun kysyvät, mistä ideat tulevat - e n osaa vastata. Kuvia tai ideoita kuviin on enemmän kuin aikaa ja mahdollistuutta niiden tekemiseen. Nyt kuvia tulee mieleen jatkuvasti tai ei varsinaisia kuvia, mutta muotoja ja rytmiä - niitä näen kun kuljeksin. Ja omien lasten ja oppilaiden tavoin kun yritän maailmaa katsoa näen vielä enemmän. Toisten tekemien töiden tutkiminen herättää myös ajatuksia ja tarpeen tehdä. En tiedä loppuvatko ideat tai tekemisen tarve. Mutta tämä on ihanaa, vapauttavaa... ja hassuakin. Siinäpä niitä ajatuksia, jotka tähän sivuun johtivat.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".