torstai 26. kesäkuuta 2014

Omatekoisia maskeja/sabluunoita (Stensils)

LifeBook2014 oli jo aikaa sitten tuntia ohjaamassa ihana luova Traci Bautista. Hän näytti tuntinsa ohessa kuinka voi itse tehdä maskeja/sabluunoita. Jo tuolloin jäin asiaa miettimään, koska niitä ei tunnu koskaan olevan tarpeeksi tai ainakaan juuri sellaisia kuin itse haluaisi. Joten tuumasta toimeen. Tänään tein niitä itse. Tarvikkeet ovat yksinkertaiset - kuumaliimapistooli ja muovialusta (tässä kannattaa suosia kovempaa muovia kuin minä, elmukelmu tarttuu kiinni, vaikken minäkään ihan sen päällle liimalla piirrellyt). Tähän "hätään" en kunnon alustaa löytänyt, siihen nähden onnistuin mielestäni kivasti. Näissä sabluunat jo irrotettu alustastaan. Huomasin myös että paremmin irtosivat ne, joita tehdessä oli liima kunnolla kuumaa.
 Tämä viimeinen on tämän hetkinen suosikkini.
Ja pitihän sitä sitten kokeillakin. Samalla pääsin testailemaan tänään ostamiani "sokki" suihkuvärejäni... ostin muuten muutaman muunkin jutun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".