lauantai 16. elokuuta 2014

Ihana ihana lauantai aamupäivä

 Tänään tuntuu siltä, että osa minua tarvitsee vapaan hetken ja maalia/liituja voidakseen hengittää. Ja siinä hetkessä tai sen jälkeen olen kokonaisuudessaan virkistynyt.

Niin ainakin tänään.
Kaivelin pitkästä aikaa Gelliplatteni esiin. - ja tuntuu että tarvitsisin kurssin, jotta oppisin sitä taas käyttämään. Tein kolme pohjaa kerralla


 Näistä keskimmäistä lähdin työstämään eteenpäin. Katselin tutorial videon jonkin aikaa sitten. Sen pääteemana oli kasvojen varjostus, mutta itselle se ykkösoppi taisi tullaa liitujen (grayonien) käyttäminen kerroksisttain ja sormella sulattelemalla. Joten siitä se ajatus sitten lähti.
Muumio

Kaljunainen

Nainen tekee kaikkensa hiustensa vuoksi
 Tähän asti mukana vain gelliplatte pohja ja liidut, nyt mukaan suihkeet myös... Paitsi että nuo kukat tein jo aikaisemmin, StayzOn leimasinta ja akryylimaalia.
Valmis työ: A Girl has to do what a girl has to do

2 kommenttia:

  1. Uskomaton olet. Nukutko ollenkaan? Ihana tämäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyyyllä. Nyt nukun jopa enemmän kuin nukuin keväällä. :) Nyt on kotikin suht siisti ja mieli virkeä. Mutta kyllä mä tähän töhertelyyn aikaa käytän. Paljon. :) Toki osa töistä tulee nopeesti.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".