sunnuntai 17. elokuuta 2014

Viikolopun rippeissä roikkuen ...ArtJournal

Tapa elää

 Viikonloppuni täynnä perhettä ja kortteja tai kuvia. Artjournal aukeamia. Viimehetkillä putkahti mielenkiekuroista tämä varis. Vaati päästä paperille vahtimaan mennyttä ja tulevaa. Vahtikoon siinä. Kiitos kun tuli.

Valkoisella pohdin omaa tekemistä siten, miten kuvat ovat enemmän asioiden järjestyksee laittamista kuin arvo sinänsä. Kun sitten joku toinen niistä pitää myös, saan ylimääräistä mielihyvää. Mutta parasta on tekeminen - siinä oleva vapaus. Lupa hengittää omaa tahtiin kokea luovansa jotain uutta, vaikka tuskin kokoaan uutta sekään -enemmän kaiken näkemäni ja kokemani summa. Muuttuva vastaus, koska lauseke elää ja kasvaa kokoajan.


Kun en keksi mitään erityistä tekemistä, lapset touhuilevat omiaan tai lukeava akuankkojaan kainalossa, tutkin muiden töitä. Blogeja ja Pinterestiä Ruokin yhtälöäni.Itse työt saattavat toisinaan tulla nopeastikin. Puolessakin tunnissa. - kuten varikseni.

6 kommenttia:

 1. Tosi hieno varis-herra! Tykkään kaikista linnuista ja mielelläni niitä bongailen täältä blogiviidakosta ;)

  VastaaPoista
 2. Sivusi ja korttisi ovat hurmaavia!

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs sivu, ja fiksuja mietteitä! Kiva kun löysin blogisi Finnish Mixed Media -ryhmän kautta.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa, Salla. :) Ihana kun jätit kommenttia, ja löysit tänne.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".