lauantai 6. syyskuuta 2014

ATC-kortteja pukkaa

Ei tiennyt tyttö TJK 21
 Kaikki lähti tänään liikkelle siitä, että pitkästä aikaa rauhotuin kiertelemään blogeissa. Löysin Silpputehtaan laajennus osan ja TJK:n, johon tein muutaman kortin.

Lisäksi Enkulin musiikkihaasteen, jossa tällä kertaa pureuduttiin Happoradion "Pelastaja" kappaleeseen. Tämän haasteen innoittamana syntyi kolme korttia, mutta haasteessa mukana "Pelastaja 1/3" lopuilla mukana TJK:ssä.

Kaikissa korteissa on aikaa sitten gessolla pohjustettu pohja, joka on akryylimaalein maalattu. Kuvat korttiin tulivat myös samalla tekniikalla kaikki. Tänään viikolla ostamanai Caran D'ache liidut - kovat vahaliidut ja akvarelliliidut saivat kyytiä. Tulin ostaneeksi liitusetin, jossa on ihonvärisävyt. Ilmeisesti olen jotain oppinut, sillä onnistuin mielestäni vallan kelvollisesti kasvot varjoineen liiduilla piirtää.

Kaikki ATC-kortit tässä postauksessa ovat vapaat vaihtoon, eli kommenttia jättämään jos vaito kiinnostaa.
Plain TJK 22

Kun katsoo maailmaa enkelin silmin TJK23
Pelastaja 1/3


Epäilijä 2/3 TJK 35
Taakankantaja 3/3 TJK36

Minä jotenkin tykkään tämän ilmeestä :)

10 kommenttia:

 1. Mielettömän upeita kortteja. Ihanaa, että musiikkihaasteesta tuli iso inspiraatio. Kolme korttia teit haasteen innoittamana, joten laitan kolme arpaa arvontakannuuni. Minun haasteessa työt saavat osallistua muihinkin haasteeseen. Voisinko mitenkään saada pelastajan, epäilijän ja taakankantajan itselleni.

  Askartelen uusia kortteja ensiviikolla ja minullahan on vapaat vaihtarit sivupalkissa blogissani.
  Mieheni sai vakavan sairauskohtauksen keskiviikkona, mutta onneksi toipuu nyt ja minäkin palaan normaaliin päiväjärjestykseen.

  Ihanaa, että tulit haasteeseen mukaan ja onnea arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain toki saat kortit itsellesi. Laitatko vielä minulle varuiksi s- postissa osoitteen - vaikka se varmasti jossain minulla onkin. Yllätä vaihtareilla!

   Poista
  2. Teen sinulle kolme ylläriä tälläviikolla. Olen saikulla vielä tämän viikon. Nulkka ei ehtinyt kuntoutua vieläkään vaan on arka ja turvoksissa.

   Poista
  3. Toivottavasti nillkka lähtee kuntoutumaan mahdollisimman pian. Muista antaa sitä lepoa.

   Poista
 2. Aivan valloittavan hienoja! Heillä kaikilla on todella kertovat silmät ja katseet. Onnistuisiko vielä saada vaihtokuoreen tuo "Taakankantaja"? Minä olen väkerrellyt sulle vaihtokortteja ja voisin laittaa sitten maanantaina postia tulemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. :) Taakankantajan lupasin jo Enkulille, ethän pahastu. Saattaapi olla, että tänään tulee vielä lisääkin ATC- kortteja. Silpputehtaan laajenus osan TJK:sta puuttuu vielä 6 korttia, niin olisin ns. niskan päällä. Saan kuoren postiin toivottavasti alku viikosta. Olen ollut todella flunssainen, jotenn sohvan nurkka on ollut paikkani työn päätteeksi. Eilen taisin nukkua 3 päikkärit!

   Poista
 3. Todella upeita kaikki,persoonallisia ja erilaisia.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".