perjantai 5. syyskuuta 2014

Home


 Tästä tuli tällainen värien sekameteli soppa, meni osin ihan oikeesti koiran kakan värikseksikin. Eli olisi syytä tehdä niinkuin ohjataan - valita ne 3-4 väriä jotka toimii keskenäään ja pitäytyä niissä.

Sen opin myös, että  niin kovasti rakastamani vihreä on melkoisen haasteellinen väri kuitenkin. Ilmapallopuut ovat mielestäni hauska idea, ja luulen sitä vielä käyttäväni myöhemminkin. Näin. ja nyt mukavaa viikonlopua ja hyvää yötä.

4 kommenttia:

 1. Suloinen koti! Kauniit värit mielestäni.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Susanna. <3 Ihana kun jaksat kannustaa. Sitä oli kiva tehdä, mutta jotenkin...hm.. en ole siihen vielä näin aamullakaan ihan tyytyväinen. Ehkä siinä on liikaa väriä, yksityiskohtia tai jotain - tausta ei ole tausta, kun ei ole mitään todellista keskiötäkään...

  VastaaPoista
 3. Söpönen tönö.Eikä sitä ainakaan huomaa että vihreä ois jotenkin haasteellinen.Mulle ruskea on vaikea,useimmiten ylitsepääsemätön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TylyMuija. Ehkä tämä tunne tullee siitä, että vihreä omaan silmään toimii sinisen ja keltaisen kanssa (ylläri :)! ) mutta sitten yhdistäen punaiseen (tai sen sekotuksiin) tulee kokonaisuudesta jotenkin ---koiraoksennusmainen. Ehkä tässä työssä eniten häiritsee kaiken paljous.Tai sit tuolla horisontissakin pitäs vielä olla muutama puu...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".