torstai 26. helmikuuta 2015

Artjournal: Life is full of pleassent suprisses (tai jotain)

Jokatapauksessa  tätä tehdessä mietin sitä, miten elämä on kuitenkin asenne kysymys. Elämä on joko täynnä ikäviä yllätyksiä ja pettymyksiä tai iloisia yllätyksiä ja mahdollisuuksia. Kumpia - se taas riippuu siitä, miten elämään suhtautuu. Olettaako saavansa kaiken heti ja valmiiksi? Vai pystyykö näkemään haasteessakin mahdollisuuden?

Tällä hetkellä elämäni keskeisin sisältö pyörii perheen, työn ja näiden töherrysteni ympärillä. Näille kolmelle annan kyselemättä aikaani ja paljon. Perhe ja työ ovat kaiketi sellaisia, joka naisen prioriteettilistan kärkipaikkalaisia. Monelle harrastus tai vastaava on kolmas. Niin minullakin "tai vastaava".

Joskus (ehkä varsinkin näin lomalla) teen niin paljon kuin ehdin, koska olen ollut aina kovin kausiluontoinen. Koska pelkään, että jonain päivänä väirt eivät löydäkään kohdalleen tai minä en löydä pensselin ääreen. Hurahdan johonkin muuhun. Jopa äiti pohti tuossa joku kuukausi sitten, että "jännä nähdä kuinka kauan tätä kestää?". Viisas nainen.

Työssä gelliplattetausta. Kuva piirretty vahaliiduilla ja yksityiskohtia mustalla ja valkoisella geelikynällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".