maanantai 16. helmikuuta 2015

LifeBook2015 week 7.: Heart Community Book with Jill K. Berry


Tämän tunnin tehtävä oli mielestäni ehkä jopa helppo ja mukava. Alkuun pääseminen otti kuitenkin yllättävän kauan aikaa. Enkä sitten lopulta kuitenkaan tiedä toiminko tunnin mukaisesti. Minulla on ollut onni saada useampia hyviä ystäviä. Lähes sellaisia klaaneja. Erilaisia upeita ihmisiä, joiden kanssa tätä elämää elellä ja tuumailla.  Tässä heistä tiivistettynä neljä Neitiä. He eivät aivan sellaisenaan ystävistäni löydy, mutta hieman kuitenkin totuutta ripoteltuna tässä. Heistä jokainen on minulle tärkeä ja varsin merkityksellinen.  Neidit: Täydellisyys (ballerina), Piikikäs (raidalisissa sukissaan), Hiljainen (punaiset saappaat jalassa) ja "Kuljen aina vierelläsi". :)

Ystäväni, löydätkö itsesi? ;)


8 kommenttia:

 1. Hei hienot ladyt! Juu tunnistin kaikkia luonteenpiirteitä itsessäni ;) Eiköhän niitä löydy kaikista meistä sopivassa suhteessa ;) Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
 2. Oi, miten hauskoja ja kauniitakin. Tykkään näistä sinun taiteiluistasi ja mielenkiinnolla odottelen aina seuraavia postauksia.

  VastaaPoista
 3. Oih! Kiitos ihanaiset. Ette arvaakaan kuinka tarpeeseen ne tulevat tänään. :D

  VastaaPoista
 4. Minä olen taipuvainen tuohon hiljaiseen omalla kohdallani.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".