tiistai 10. helmikuuta 2015

Artjournal: Ystävä pitää pakan kasassa

"Ystävä pitää pakan kasassa"

 Paperilla-lehdessä tänään juttu "Sivu ystävyydestä". Sain itse olla mukana. Tätä miettiessä palasin lapsuuteen ja helposti syntyviin ystävyys- ja kaverisuhteisiin. Leirintäalueiden leikkipaikalta löytyi helposti joku jonka kanssa "bondata". Aikuisella iällä se ei ole yhtä helppoa. Jokaisella on jo omat kuvionsa eikä aikaa uusille ystäville löydy niin helposti.

Tätä sivua tehdessäni mielessäni oli eräs Ystäväni, jonka olen saanut rinnallekulkijaksi ja arjen jakajaksi aikuisella iällä. :) ja hän (muutaman muun ohella ) auttaa pitämään pakan kasassa ja ainakin osan muumeista laaksossa.

Tekniikan tähän sivuun löysin Pinterestin ihanasta maailmasta ja Dyan Reaveleyn CHA2015(vuosiluvusta en ole varma) tutoriaalista. Tarkoitus oli linkittää se tähän, mutta en ole sitä onnistunut löytämään uudelleen.

Itse etenin sivun kanssa seuravaasti.
Paperina on Cansonin paksuhko vesiväripaperi (200g). Tein sivun irtona, jolloin epäonnistumisen peikko pienenee. Ensin levitn pohjaan keltaisen sävyjä telalla rullaillen, sitten sihkittiin musteita (pinkkejä sävyja ja valkoista) sabluunoiden läpi. Mustalla maalilla (itse käytin akryylimustetta) pallukoita sabluunan läpi. Tämän jälkeen sydän maskien reunusalueet mustalla maalilla ja sitten loput mustat, minkä jälkeen yksityiskohtia valkoisella geelikynällä, leimoilla (StaysOn) ja tusseilla. Sapluunan läpi töpötellen myös valkoiset korostukset taustaan - mikä hieman meni pieleen, alla olevan vaaleanppunaisen musteen imeytyessä valkoiseen akryylimaaliin. Lisää yksityiskohtia ja sivu oli mielestäni valmis.

3 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".