maanantai 23. marraskuuta 2015

ArtJournal: Take the Time


 Tätä aukeamaa aloitin jo lauantaina Ylöjärvellä askartelutapaamisessa. Taustan tein viimein hankkimillani Dylysionin akryyliväreillä (ihanat, rikkaat akryylimaalit) ja sain Tarulta lainaksi ihanaa unisiepparia. Ensin leimasin hienosti - mutta väärin päin. Sitten leimasin huonosti - kaksi kertaa mutta sai kelvata - aika loppui kesken. Piirsin tussilla puuttuvat osat parhaani mukaan, korostelin geelikynällä.Valkoiset pisteet tein stensillillä, joita Millalla oli tuplat. Tämä aukeama on moleskinekirjani - jo kolmannen - viimeinen aukeama - nyt enää sisäkansi ja homma on valmis. Pitäisiköhän siitä tehdä videoklippi tänne?


3 kommenttia:

 1. OOOOHHH! Ihana unisieppari ja värit!!! Tee ihmeessä videoklippi! Tahtoo nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi sieppari on ihan huippu. Tein sen lainaleimasimella - Tarulta sain kokeilla. Harmi, kun eivät nuo nimet tahdo tarttua muistiin. ...yritän tehdä klipin, vaikkei siinä mitään uutta oo. Minä seulattomasti julkaisen kaiken, joten täällä ne on jossain :)

   Poista
 2. Wau!Upea aukeama - nuo värit ja unisieppari! Ja teksti! Tässä on kaikki kohdallaan!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".