maanantai 23. marraskuuta 2015

Onnea P*skarteluhaaste #300!

Juhlahaasteeseen osallistuminen on tietysti jo ihan perusvelvollisuus. :) Joten eikun mukaan..
Tällä kertaa haaste  on minulle ihan oikea haaste: tutustutaan DT-blogeihin, joista inspiroidutaan. SE ei ollut pulma - jokainen DT on huipputaitava, kortit ja leiskat ovat toinen toistaan taitavampia. Vaikeaksi haasteen tekee valinta ja se, että tänään silmääni pistää kaikkien DT-tiimiläisten töissä (linkitykset antavat vain  yhsen esimerkin)  siisteys( Katjuska), herkkyys(Merja H), väriyhdistelmät (Pammu)ja tietynlainen tarkkuus (Sanna S), jolla DT:t töitään ovat tehneet. Tekniikoista  kekseseliäs stanssien(ninarsku) käyttö. Joten minä teen artjournal sivun, joka on mahdollisimman siisti, herkkä, väriyhdistelmä mietitty ja huolellisesti toteutettu. Ja käytän kekseliäästi stanssia.


...tämä oli siis tavoite. Toteutus olikin ihan toisenmoinen juttu. Ensiksikin minulla ole muuta kuin tylsiä stansseja. Toisekseen--- herkkyyys (no, joo...?) väriyhdistelmä (just ja just). Siisteys ja tarkkuus sektorit kaatoivat lopunkin... Sivusta tuli siis hupaisan näköinen yritelmä kohti jotakin, mihin tahmatassun taidoilla ei ylletty. Alta voit sitä ihmetellä. Mutta viesti sentään on kohdillaan :D Mukavaa viikkoa!
Now - favorite of all time in the history of ever
4 kommenttia:

  1. Mahtava keksintö yhdistää koko jengi :) Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Paula ja Merja. Oli mukavaa nähdä teidät ihan livenä. Kiitos mukavasta lauantaista :)

    VastaaPoista
  3. ihanasti oot yhdistänyt koko jengin inspiroitumiseesi...magee sivu!!! =)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".