torstai 19. marraskuuta 2015

Kanvas: Kirnauskis!


   Tämä kanvaspohjalle sekatekniikalla ilmestynyt Kissa Kirnauski on asiasta innostuneille työkavereille pitämäni kurssin sivutuote. Taulupohja, jolla näytin tekniikan toisensa perään. Viimeisellä kerralla, kun ohjattavani (taitavia tekijöitä) toimivat itsenäisesti saatellen työtään loppuun ehdin minäkin tehdä kuvaan kissan, joka hyräilee jotain leppoisaa sävelmää.


 Sieltä löytyy nuottisivun palasia, struktuuripastaa, Neocolor II, gessoa, akryylimustetta, akryylimaalia, leimaa ja Pan Pastellia.

P.s. Luvalla ja pyynnöstä mainostan täälläkin. Ihana Mannerin verkkokauppa "muuttaa" ja siitä tulee vieläkin paremmin yksityistä asikasta - eli meitä - palveleva paikka. Konsta Shop avaa ovensa ensitorstaina myös ihan konkreettisesti sillä Tampereella Kohmankaaressa Muusa-taideluokassa on ensiviikolla auki myös Pop Up-puoti, jossa on ideoita ja kokeilumahdollisuus ja tietysti hyllyjen täydeltä ihanuuksia ---- Lisää siitä löydät täältä!

2 kommenttia:

  1. No niin on tyytyväisen näköinen kaveri siinä! Mitä lie miettii ;-)

    VastaaPoista
  2. Enpäs osaa sanoa, mitä miettii... Ehkä se vaan on tyytyväinen siinä missä on, eikä hötkyile sen enempiä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".