tiistai 12. tammikuuta 2016

Journal52: I say Yes to/ I say No toIhan jumissa - kuten huomaatte Inktenset ja lineri. Uudelleen ja uudelleen. Tässä kiehtoo kieltämättä myös se nopeus ja vaivattomuus, jolla nämä kummalliset pikkasen vinkssahtaneet kuvat tulevat. Ja niin, ehkä tarkoituksella pyrin tekemän jotakin - ei niin tavallista. Kasvattelen mittasuhteita, ja hiuksia oman mieleni mukaan, juuri kuten huvittaa. Sotken niitä värejä keskenään, jotka ehkä toimivat tai toisaalta - saattavat olla toimimattakin. ...itselle yllättävänä pidän myös tuota lähes valkoisena hohtavaa taustaa. 

Mille sinä sanot tänä vuonna kyllä?
Mille taas EI?

5 kommenttia:

 1. Tykkään tästä uudesta tyylistäsi ja tekniikasta. Värit, siis Inktenset mulle ihan outoja nimeltään. Lienevätkö vesi vai öljypohjaisia....

  VastaaPoista
 2. Nopeasti ja vaibattomasti 😂!! En saisi tuolladta jälkeä aikaseks edes hitaasti ja harkiten! Nuo sun tyypit on vaan niin mahtavia. Joskus olen itse yrittämällä yrittänyt tehdä jostain jotain ei niin oikeaa mittasuhteiltaan jne, mutta niistä tulee ihan hirveitä! Liika yrittäminen näkyy läpi... tarkoittanet Inktenseillä Derwentin vesiliukoisia puuvärejä, joissa on aquarellejä syvemmät "mustemaisemmat" värit?

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava!!! Täällä vaan Huokaillen katselen <3

  VastaaPoista
 4. Ulla Oot oikeassa Inktensejen suhteen - niiden yksi ihana ominaisuus on se, että kun ne on aktivoinut vedellä tulee niistä pysyvät, eli eivät uudelleen leviä mahdollisesti seuraaviin työstä kerroksiin...

  Vaivattomuus tässä on ehkä sitä, että harva mun juttu onnistuu niin vähin välinein. Rakasta gessoa ja gelmediumi, mitkä ei oikeen natsaa sohvan kanssa.
  :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".