maanantai 11. tammikuuta 2016

P*skarteluhaaste #304

 P*skarteluhaaste#304 haluaa tiettyjen värien mukaan toteutetun työn. Nämä ova aina haastavia, vallankin jos toimii muistinsa pohjalta... Alla näet värit ja vielä alempana työni. ...beige ei ole ihan kaikkein onnistunein. Toivottavasti kuitnkin kelpaa....

Tämä on siis Artjournal sivu. Tältä päivältä. Tämän päivän tunnelmista.Olen suunnattoman kiitollinen. Siitäkin huolimatta, etten ihan niin jaksanut kuin yleensa tai yskin useampaan otteeseen pitkin päivää - enemmän kuin eilen.

Kiitollinen olen - työstä, jota saan tehdä, jota osaan tehdä. Ja nyt kun sairauden pahin selkä on taittunut, pystyn tekemään.  Minulla on ihana työ ihanat oppilaat, jotka olivat perjantain musatunnilla laulaneet yskänkarkotus-laulua. :) ja taitavat ihanat naiset.

6 kommenttia:

 1. Nyt pitäisi keksiä jo toisenlaisia sanoja, etten vain toista itseäni.Tunnelma on upea, värit minulle mieleiset.

  VastaaPoista
 2. Nämä on niin ihania nämä sinun sivusi.

  VastaaPoista
 3. Ja taas nuo ihanat tyypit!! En mäkään enää yusia sanoja löydä, mutta ihanaa, kun julkaiset näitä mahtavia töitäsi ☺. Ilahduttavat! Ja kadehdituttavat silleen hyvällä tavalla 😉

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanaiset ihanista kommenteistanne. Olette <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".