sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Askartelupirtti ...3 päivää ihanuutta, arjen katkosta ja karvaisia juttuja.

Tämä oli minun 3. Askartelupirttini. Ja olen vain onnellinen, että löysin mukaan joukkoon... 3 päivää takana. Arki katkesi. Tressi hävisi. Nauru raikui - oivaltavien ja älykkäiden ajatuksen juoksujen ja elämän viisauksien suloisesti ja sivistyneesti suusta tipahdellessa - --itse olin luonnollisesti ja älykkäästi hiljaa. ;)

Ruoka oli hyvää - se oli jonkun toisen huolella valmistamaa, monipuolista ja sitä oli paljon. Askartelun lisäksi  syöminen kuuluu pirtin persu---perustoimintoihin. Samoin kuin viemäriputkien kolinat aamutuimaan tai kuviokellunnan jälkeinen raskasesineen etsintä sukellus.

Ilmapiiri on inspiroiva -vähintäänkin. Monella tapaa. Peiliin katsoessani huomasin, että otsan vertikaaliryppyni ei ole niin syvä kuin vielä torstai-iltana - sielun botoxia siis nautittu. :)
 Kiitos kaikille mukana olleille!

Ja niin --kuten sanoin - koska julkaisen kaiken. Paljon jää lukijan vastuulle. Tosi ja Taru  kulkevat iloisesti rinnakkain, peräkkäin ja sulassa sovussa...ja nyt vaan tarkoitin ihan tätä postausta.

Artjournal sivu Halaamisen merkityksestä (APaj 1.)

p.s. ajattelin julkaista kaikki tekemä Arjtjournal sivut/aukeamat ---- ja numeroida ne AP = askartelupirtti aj= artjournal... Tämä siis ensimmäinen. Ihanaa viikkoa!

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".