lauantai 23. huhtikuuta 2016

Kaksi viimeisenä valmistunutta aukeamaa...

 Tämä jatkaa edellisen postauksen pohdiskelua mustanja valkoisen ja YHDEN huomio värin käyttämistä. Lisäksi  tässä on aimo annos doodlailu terapiaa... Täytyy myöntää, että vaikkei leimavarastoni suuren suuri ole enkä sitä kovin suureksi halua kasvattaakaan, täytyy jarkossa panostaa aakkoskirjain leimasimiin. Aukeaman teksteihin kirjaimet (leimat) sain lainaan Tarulta (kiitos!) ja onhan ne tosi moni käyttöiset  ja mukavaa vaihtelua omiin harakanvarpaisiin.

Choose joy. I did.
 Pirtin viimeinen aukeama. Matkusti kotiin saakka auki, koska roiskeet olivat märät. Inspiraatio tuli Jennin (Puuhis) artjournalaukeamasta. Lainasin häneltä myös nämä upeat kukka leimasimet. ...en kyllä muista enää kenen... taustassa on washiteippiä ja gessoa. Värin sain Inktensen Blockseista, lainassa Heliltä - yhä. Ja Ah! mieniinniistä tykkään.

Aukeama kertoo siitä, miten joskus on hyvä ajatella itseään, omaa napaansa ja valita ilo. AskarteluPirtti on minun aikanaani, ihan vaan oman navan ympärille rakentunut epätodellinen tila: ystävät, askartelu, valmisruoka, karvaiset jutut, itsestä ja vain itsestä huolehtiminen. Ja lopulta sunnuntaina on ihana ajella kotiin omaan arkeen, omien rakkaiden luo. Pienet erot eivät tee pahaa - vaan hyvää, vetävät ihmisiä lähemmäs toisiaan. Kiitos.

P.s. Linkitän tähän Minnan blokista hänen pirtin tuoksuisia postauksiaan.
Art journaling
Askartelu Pirtti

3 kommenttia:

  1. Ihan mahtava tuo mustavalkee + väri <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos PiHi. Pidän siitä itsekin. Dylusionin akryylimaalien pigmentit ovat uskomattaman intensiivisiä - mustavalkoiset hahmot nousevat siitä ikäänkuin irti. Sitten vaan pieni aavistus varjoa, ja vaikutelma on vahva.Varjostuksen tein (yllättäen!) Stabilo All kynällä ja säiliösiveltimellä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vielä inspiroivasta kurssista!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".