torstai 23. helmikuuta 2017

Life Book 2017 - Week 6 - The Song of Me with Tamara Laporte


 Ihana inspiroiva Tamara ja omille teilleen karannut työ. Positiivista ovat kaikki ne oivallukset, joita tätä työtä tehdessäni sain JA kuva, jonka työhön siirryin on omakuvani - ilman silmälaseja. :)

Itse en siitä itseäni tunnista, mutta lapset kyllä tunnistivat. Kuvassa ei ole sanoja niin paljon kuin Tamaran työssä, mutta siinä on paljon visuaalisia elementtejä, jotka kertovat niistä minulle tärkeistä haaveista ja unelmista, joita kohden haluan kulkea.

Pienet olkapäällä (lähellä sydäntä) olevat ystäväni ovat omat lapseni ja oppilaani -  Ympärillä on luonto, sen mystisyys ja haavoittuvuus. Yö ja päivä, vastakohdat ja vaihtelu. ---mitä sitä kaikkea selittämään. :)


5 kommenttia:

 1. Voi että mikä työ jälleen:) Ihailen aina kättesi jälkeä! Olet sinä sellainen taiteilija:) Eikä tosiaan sanoja tarvita, työ puhuu puolestaan ♥

  VastaaPoista
 2. Iloinen, värikäs ja hauska työ pienine olentoineen. Tykkään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanaiset Silkku ja Armiida. :) Ihana lukea kommenttejanne. <3

  VastaaPoista
 4. Ekana kun katsoin kuvaa (lukematta tekstiä), ajattelin että näyttää ihan Anu-Riikalta eli on siinä näköä :). Ihana työ, etenkin nuo pienet olkapäillä <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".