lauantai 22. helmikuuta 2014

ATC rules!

Ryöstetty TJK 7
 Tänään kiitos alkaneen hiihtoloman, ehdin haitarikirjan lisäksi askarrella muutakin. Eli ATC kortteja, jotka ovat jo hetken muhineet.

Sain Vikeltä ihanan kirjekuoren vaihdossa ja sieltä on tuon "Ryöstetyn" tausta paperi. Tekstistäkin osa oli jo valmiina. Silpputehtaan laajennusosan haasteen suomennos on Tämä Joutaa Korttiin ei aivan 100% täss kortissa toteudu, sillä nämä esineet huusivat korttia itselleen. Eivät "joutaneet" vaan ansaitsivat. :)

Seuraava kortti on myös TJK:n ja siihen isnpiroi tuo myös Vikeltä saamani kuviopaperi. Sisiliskoa tai vasstaavaa olen suunnitellut päässäni jo pitkään. En ole aivan varma tuliko siitä sellainen kuin olin ajatellut, mutta kokonaisuus on mielestäni viehättävä.
Nämä kortit ovat vapaat, jos joku haluaa omakseen, vaihdan kyllä.
Pikkuveijari pihamaalta TJK 8

Kisumisu Esterille
Haitarikirja Helmikuun osa 14: Kissa herätti Esterin, joka ehdotti teema vaihtoa. Tänään sain tämänkin kortin tehtyä loppuun. Kisumisu on kuin Kissan pikkuveli omallatavallaan hellyttävä, mutta kuitenkin erilainen.  Toivottavasti Ester tästä tykkää.

5 kommenttia:

 1. Ihasnuuksia. Tosi upeat värit näissä. Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Nyt vasta kerkesin katsomaan :).Oman yllärin sulle saan alkuviikosta postiin (loma myös täällä, JIPPII!!).

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kortteja! TJK tuo joutaa sana ei ole tässä yhteydessä vähättelevä ollenkaan, ihan siinä haasteen suunnitteluvaiheessa jo ajattelin niitä kaikkia sellaisa kauan säästeltyjä lisukkeita ja leikkeitä ym. joita ei jostain syystä ole raskinut laittaa korttiin. Miksi ei? Mitäpä iloa niistä on jossain "kätköissä"? Joutavat korttiin!
  Kiitos osallistumisesta?

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavan herttaisia kortteja kaikki

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos kommenteistanne ihanaiset naiset! Kiitos.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".