sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Taas on syytä juhlaan....

Huii! Huomasin tänä aamuna katselukertoja olevan jo yli 13000!!!! Apua. Ihanaa... Kiitos kaikille, kun olette käyneet. Ajattelinkin, että kun 15 000 käyntiä on -ehkä piankin - rikki. ;) Arvotaan myöhemmin tähän postaukseen liittämäni tarvikepaketti kommenttinsa jättäneiden kesken. Ja tällä kertaa haluaisin kuulla, mikä määrittää Sinun paperiaskarteluasi. Trendit, tarjolla olevat välineet, lehdet vai mikä?

Mistä moinen aihe? No, ja nyt voi olla että tökkään kepillä muurahaispesää - mutta silläkin uhalla. Eilisellä kaupustelukierroksella kuulin sivusta keskustelun, jossa myyjä vastasi asiakkaalle, joka etsi ressausterää (TimHolzilla on sellainen pyöreä, oikein ihana mielestäni!) , tyyliin: "Ei sitä saa enää mistään. Eikä TimHolzista kukaan enää puhu. Menneen talven lumia.. Ei ollut messuillakaan esittelyssä ollenkaan..." jonka jälkeen hyvin asiantuntevasti kerrottiin, miten saman ressausksen voi tehdä normipaperiveitsellä.  Itse jäin tätä pohtimaan - ja huomatkaa pohdin yönyli nukuttuanikin.

Onko todella niin, että joku tyyli/tapatehdä asioita määrittyy sen mukaan, mitä markkinat meille tarjoaa? Olemmeko me paperiaskartelijatkin "muodin orjia" ja markkinoiden talutuslieassa? Entä luovuus?

Itse koen melkoisena  askartelumateriaalin kerääjänä - ja käyttäjänä haluan ajatella myös - kulutustottumuksiini eivät vaikuta juurikaan tarjolla olevat tavarat tai ns. trendit. Askartelulehtiä en lue, netin kautta haen tietoa ja inspiraatiota. Minulla eniten vaikuttaa se, mitä teen milloinkin. Ja siihen, mitä teen vaikuttaa se, mitä näen ja koen kiertäessäni blogeissa, sillä sieltä löytyy paljon ihanuuksia. Blogeissa huomaa mielestäni myös sen, että kyllä Tim Holz on yhä nimi ja tekijä, vaikka hänellä on faneja jossain vaiheessa ollut ehkä enemmän. Unohtaa häntä ei kuitenkaan voi. Ehkä bloggarit luovat trendejä -ainakin koen niin. Kaiken liikkeelle panevana voimana on valtava tarve luoda jotain, pusertaa itsestä ulos jotain - kastaa sormenpäät musteeseen.

 Miten Sinä koet?


4 kommenttia:

 1. Minulle tulee kamalan suuri tarve askarrela. Jos on vähän aikaa, teen atc-kortteja. Jos aikaa on enemmän, kaivan mömmöt esille. Aika siis määrää paljon. Luomisen vimma on tärkein.
  Sitten teen niin henkisesti raskasta työtä, että on pakko saada itselleen väriterapiaa.

  VastaaPoista
 2. No jopas oli myyntipuheet!! Ei siis sulla vaan tällä askarteluliikkeen asiantuntijamyyjällä. Tuon suunnan puheet/kirjoittelut ärsyttävät kyllä tehokkaasti. "Olen kyllästynyt Pariisiin, on niiiin loppuunkaluttu aihe!" (Juu tosiaan, purkakaa koko kaupunki ja rakentakaa uusi tilalle) Minä taidan tehdä mitä päähän pälkähtää ihan oman innostuksen pohjalta trendeistä riippumatta ja Tim Holz on mielestäni vallan mainio lajissaan! Blogimaailma on minullekin yksi virikkeiden antaja. Luovuutta ja omaperäisyyttä arvostan korkealle. Pääasia, että tekeminen tuntuu mukavalta. Kaikkia on mahdoton miellyttää millään alueella. Kiva kun joku joskus tykkää tekemisistäni.
  Onnittelut muuten hienoista kävijäluvuista!!

  VastaaPoista
 3. lisään vielä tänne - en ymmärrä markkinoita, "markkinoiden orjia" - minua ei inspiroi Tim Holz enkä omista yhtään mankkua - mielestäni "yliarvostettuja" . montako lukijaa nyt suututin?

  VastaaPoista
 4. Miulla kyll jonkin verran vaikkuttaa se, mitä on saatavilla, mutt kyll paljon myös merkitsee se ett mistä ITSE tykkää. Ja blogi maailmasta haen uusia inspiraatioita, mutt sovellan niitä usein myös omien resussien mukaan !! Elikä en ryntää aina kaikkea ostamaan; VAIKKA NETTIFIRMAt ovat täynnä ihanuuksia ! Ja ihanan paljon sulla pon täällä kävijöitä

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".