tiistai 18. helmikuuta 2014

Kohtako jo arvotaan?

Lupasin jo aikaa sitten että 15000 täyttyessä arvon jotakin ja tässä se on:


Sisältää: 12 kpl ruusuja, 2 pätkää pitsiä, 2 nauhapätkää, kangasteippirullan, nappeja, metallikoristeita, 4 kpl koristepakettia, 4 kpl vintagehääkuvia, hääaiheisia valmiskuvia (reunatvalmiina) ja 25 kpl erikokoisia (pienimmästäkin ATC kortin taustaksi) kuviopaperia (osa kaksipuolista).

ja mukaanhan pääset kommentoimalla tämän postauksen alle tai tämän postauksen alle, mikä määrittää Sinun paperiaskarteluasi. Trendit, tarjolla olevat välineet, lehdet vai mikä? Miten sinä koet?

Pohjustuksen aiheen syntyyn löydät tuon linkin alta myös. Arvonta suoritetaan, kun huomaan 15 000 katselukerran menneen rikki. :)


27 kommenttia:

 1. Tarjolla olevat välineet ja ...hyyyy-"hyminää!" :)
  Mikä on sen hetken juttu esim.hää...
  Joten arvontaan mukaan!

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa!!
  Mun askarteluni määrittää oma fiilis, se mitä haluaa kertoa tai välittää askartelun kautta. Myös mielenkiintoiset tekniikat, kivat materiaalit. En seuraa trendejä enkä tee jotain tiettyä juttua vain siksi kun muutkin tekee tai kun se on uutta. Siinä pitää olla lähtökohta paljon syvällisempi :)
  Joskus koko prosessi voi lähteä liikkeelle tekstinpätkästä tai omakohtaisesta kokemuksesta.
  Taannoin kun lastani kiusattiin koulussa, tein sarjan kantaaottavia atc kortteja sekä kiusaajan että kiusatun kuvakulmista ja sain itselleni paremman olon.
  Niin..ja teen siis atc kortteja ja muita korttikokoja aikalailla kollaasitekniikalla tai sekatekniikalla. Myös decoja ym.

  VastaaPoista
 3. En taida trendien mukaan niin kulkea, enemmänkin omien ideoiden ja ajatusten kautta esim. kortteja syntyy, niin ja sitten tarpeenkin mukaan.
  Aiheina vintage ja marilyn sekä kotimaisten elokuvien tähdet ovat aina minulle IN.
  Uudet välineet ovat aina mielenkiintoisia, ja tietysti uudet paprerit, kuvat liimat yms, innostavat kokeilemaan vähän kaikkea. Jostain sitä vaan suoltaa idiksiä kun koko ajan tulee enemmän tai vähemmän valmista. Askarteleminen kun vaan on niin kivaa <3

  VastaaPoista
 4. olen "mieliala-askartelija" joskus syntyy ihan itsekseen, välillä ei sitten millään. Ideoita? Enimmäkseen retkillä netissä, erilaiset haasteetkin inspiroivat. Ja joulu - joulukortit ovat intohimoni.

  VastaaPoista
 5. Mulla menee ihan fiilis pohjalta korttien Ym.piirustusten teko. Ei ole mitään trendejä mitä seuraan mut toki luettuani esim. Ihana- lehteä tai Paperilla- lehteä niin tarttuu kyllä ideoita ja tekee mieli koittaa jotain uutta;) Mukaan arvontaan!!

  VastaaPoista
 6. Fiiliksellä mennään, joskus syntyy ja useimmiten ei mitään! Tarpeetkin ja haasteet vaikuttaa asiaan, samoin jos löytyy jostain blogista jotain kivaa:)
  Uudet hankinnat innostaa tekemään aina jotain!

  VastaaPoista
 7. Tää askartelu kortit ym. on mulle lähinnä terapiaa - "pään tyhjennystä"; kerrankin jotain missä ei tarvii olla niin tulosvastuullinen; mutta rationaalisena ihmisenä haluan kuitenkin näillä aina tuottaa iloa jollekin, käyttää luovuuttani - inspis tulee milloin jostain kuvasta lehdessä, milloin kukasta/kärpäsestä puutarhassa, tuoksusta tuulessa, ihanasta nauhasta, kauniista paperista. Haasteet on kivoja, ne kun pukkaa johonkin suuntaan mihin ehkä et ilman haastetta olisi itse suunnistanut... Maisa F.

  VastaaPoista
 8. Minäkään en trendien mukana kulje,mutta askartelulehdistä kattelen malleja ja joskus sieltä idean nappaan....välillä tulee sellaisia taukoja ettei ehdi askarrella,kuten nytkin tällähetkellä,lapset vievät suuremman osan päivästä.aivot kyllä raksuttaa koko ajan,millaisia kortteja voisi tehdä,toteutus sit jää tulevaisuuteen,ihana tuo sun arvontapalkinto,jospas sen kautta jos arpa onni suosis saisi kipinän korttien tekoon :) :)

  VastaaPoista
 9. Askartelen lähinnä kortteja ja ihan sitä tehdään, miltä milloinkin tuntuu tai mille on tarvetta. Askartelu aika on kortilla 6 muksun pyöries ympärillä, mut aina on projekteja kesken. Ja tietty ne uudet askartelutarvikkeet lisää sitä intoo...ja kaikki ihanat kuvat netissä.

  VastaaPoista
 10. Askartelen aina fiiliksellä-en pakota itseäni tekemään. Tunne tulee jos on tullakseen ja vie mennessään. Värit ovat tärkeitä.Kortteja , kirjoja ...

  VastaaPoista
 11. Outo vastaus.... mutta tv. En voi vaan istua sitä katsomassa tekemättä käsilläni jotain: eli silppulaatikko, kukkalaatikko, koriste/sälälaaktikko ja pitsipussi eteen ja syntyy koristeita, reunoja, taustoja ym. Siitä ne siirtyy seuraavaan laatikkoon ja joskus leimailun, kohokuvioinnin tai kuvien yhdistämisen jälkeen päätyvät ihan valmiiksi kortiksi.... mutta niitä keskeneräisiä multa löytyy ENITEN!! Ja lisää senkuin tulee... onhan telkussa taas "katsottavaa" = Olympialaiset!!
  Mukana ihanassa arvonnassasi tällä sepustuksella,
  mutta ihanaa.... sait oikein miettimään mikä vetää silppujen pariin...
  se tosiaan on tv!!
  Onnittelut huikeasti vierailijamäärästä ja upeasta blogista jonne en ollut ennen eksynytkään!!

  VastaaPoista
 12. Minulle askartelu on intohimoa ja vaikean kivun sekä työkyvyttömyyden vuoksi taloutemme menettämisen "unohtamista". Jonkinlainen selviytymiskeino siis. Rakastan askartelemista ja sitä vaan on "pakko" tehdä. Koska elämme siis köyhyysrajan alapuolella huimasti, en voi ostella yhtenään ihania kauppojen tarvikkeita. Papereita, pitsejä, koristeita... Jos saan extraa, sitten hieman investoin tähänkin, mutta pääasiassahan extrakin menee lääkkeisiini ja elämiseen. Näin ollen trendit jne ovat enemmänkin haave, kuin mahdollisuuteni. Saan välillä lahjoituksena ihania tarvikkeita jotka auttavat eteenpäin, mutta pääsääntöisesti teen kierrätysmateriaaleista, eli pelastan roskiin menevät lehdet tutuilta, silppuan rikki menneitä vaatteita, puran koruja,... Mitä nyt vastaan tuleekaan. Maailma pursuilee "roskaa", kaunista roskaa, josta saa askarreltua vaikka ja mitä! Pelastanko siis osaltani samalla maailmaa?! ;) Ideoita saan ympärilläni olevista kauniista asioista, eli luonnosta, blogeista, kaupoista, mainoslehdistä, väreistä, muodoista... Kaikesta. Mielikuvitus on lahjani.
  Kiitos inspiroivasta blogistasi ja onnea lukijamäärästä!

  VastaaPoista
 13. Pakko myöntää, että Heinin ja Maijun tekeleet on vaikutusta mun ostoksiin. Sillä olen kokeilu haluinen. Nykyään haasteet määrittää pitkälti millaisi kortteja tulee. Onneksi näi, sillä moni kortti olisi jäänyt tekemättä.

  VastaaPoista
 14. Mulla askartelua määrittää inspis, toki joskus jokin ihana uutuus koukuttaa ostamaan ja kokeilemaan, jokin ihana ohje tai malli keräämään tarvikkeet. Paperit pyrin käyttämään viimeiseen suikaleeseen saakka ja pakkausmateriaaleja haalin hyllyille odottamaan käyttöä. Sitten kun inspis iskee tarvikkeet ovat valmiina..joskus käy niin että saan ispiksen jonkun tekemästä ihanasta kortista joten ostoslistalle kertyy mittaa. En seuraile trendejä teen vain juttuja joista itse tykkään -tokikaan taidot ei ihan vielä kovinpitkälle riitä- ja nyt se inspiskin on totaalisen kadoksissa =) Ihanaa kevättä ja onnea ihanan blogisi huimasta lukijamäärästä!!

  VastaaPoista
 15. Kortteihini vaikuttaa kaikki uudet kuvat/leimasimet mitä olen tilannut. Olen vasta aloittelija tässä hommassa, joten ideoita vielä ainakin riittää. Uskon,että tulevaisuudessa tulen hakemaan inspistä myös muiden blogeista yms.

  VastaaPoista
 16. Yleensä teen, mitä kotona löytyy. Muutaman kerran vuodessa ostan, yleensä lomareissulla. Tottakai blogeista ja lehdistä jää paljon alitajuntaan.
  Ihana palkinto sinulla!

  VastaaPoista
 17. Hieno kävijämäärä sinulla! Innostun kaikesta, mitä näen, blogeista eniten katselen toisten tekemiä töitä. Omat toteutukset yritän kuitenkin tehdä omannäköisiksi, mutta osin tätä oppii myös "matkimalla". Olen ehkä hieman kriittinen tarvikehankinnoissa, yritän olla hurahtamatta kaikkeen (joskus vaikeaa myönnän :))

  VastaaPoista
 18. Minua ajaa askartelemaan halu unohtaa muu maailma ja rentoutuminen. Tekemiseen vaikutta seuraamani blogit ja videot. Askartelu varastoni myös sanelee, niin että tuosta ja tuosta mitäisi tehdä kortti, tuotakaan leimaa en ole käyttänyt, miten sen saisi esille?

  VastaaPoista
 19. Ihanan paljon kommentteja ja toivoisimpa, että muutkin näitä lukevat. Aivan upeaa kuulla erilaisten taitajien motivaattoreista :) Olen onnekas, kun saan näitä lukea. vielä reilu 300 käyntiä ja sitten arvotaan :)

  VastaaPoista
 20. Onnea, ihan huikeita lukuja! Osallistun arvontaan. Mua inspiroi ja motivoi kaikki. Seuraan trendejä. Jos en seuraisi, en tätä harrastusta olisi koskaan hoksannut kokeillakaan. Haluan kokeilla erilaisia tekniikoita ja materiaaleja, vielä on hirmu paljon opittavaa. Tällä hetkellä teen Art journalia, kortteja, skräppään. Hurahdan helposti kaikkeen.

  VastaaPoista
 21. ONNNNEEAAA
  Ihanaa piipahtaa täällä ihailemassa upeuksiasi.

  VastaaPoista
 22. Unohdin kertoa, että inspiraation mukaan täälläkin toimitaan.

  VastaaPoista
 23. Onnea kävijämäärästä ja arvonnassa mukana. Minä olen viehättynyt kaikesta vanhasta ja vintage inspiroi minua. En niin perusta trendeistä, voisi sanoa jopa, että olen vähän jämähtänyt vanhaan ;)

  VastaaPoista
 24. Ei kun arvontaan mukaan :)! Saan inspiraationi kaikkialta elämästä, tällä hetkellä suosikki materiaalit ovat paperi ja mustesuihkeet. Perus onnittelukortteja olen huono tekemään, tuntuu kuin olisi kahleet käsissä. Kuvittelen ihmisten haluavan vain tietyntyyppisiä kortteja ja itse tykkään poiketa normaalista :-).

  VastaaPoista
 25. Näitä kommentteja on ihana lukea. Mua kaikkiaan kiehtoo ihminen ja ihmisten erilaiset tavat ajatella, motivoitua ja kokea elämää ja maailmaa. Taas olen siis rahtusen rikkaampi - kiitos teidän. EHKÄ jo tänään pääsen tekemään arvonnan - Neiti toiminee onnettarena. :)

  VastaaPoista
 26. Olenkohan myöhässä tähän arvontaan...?
  Minä tykkään tehdä kortteja ja muutakin askarteluja oikeestaan pelkästä sen mukana saamastani ilosta. Laitan usein perinteistä postia nimipäivinä, synttäreinä ja ihan muuten vaan. Itsetehty kortti on paljon mukavampi antaa ja lähettää kuin ostettu. Saan mukavaa vastapainoa arkiselle palkkatyölle tällä harrastuksellani. Inspiraatioita haen todella monesta paikasta, lehdistä, kirjoista, netistä, muilta askartelijoilta...

  VastaaPoista
 27. Inspiraationa toimii yleensä erilaiset askarteluhaasteet ja muiden askartelijoiden työt. Selaan netistä ja lehdistä inspiraatiota ja joskus se tulee päivän fiiliksestä tai jostain jutusta joka mieleen tulee... :) onnea hienosta kävijämäärästä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".