lauantai 1. helmikuuta 2014

Mitäs sitä tulikaan....

Kuten aamusta uhkasin, tänään täydensin varastoja - ja melkein kaiken löysinkin, mihin oli tarvetta  ja voihan se olla, että hieman repesin myös ostelemaan. Ensimmäinen shokki oli ohittaa Paperilohikäärme, joka oli kiinni, ikkunoita rikkomatta tai häiriköimällä kauppiasta. Ja ihan selvästi joudun lähitulevaisuudessa joko Klik!klik! ostoksille tai tekemään uuden turneen Tampereelle. Aivan lempparikauppani valikoimaan kun muut liikkeet eivät veny.

Ensimmisenä poikkesin Taidetarvikkeeseen, josta kotiin lähti varsin tarpeellisesti ja maltillisesti


Tarvikkeessa oli vielä alet, joten extra haevy gel medium (jota todella tarvitsin), sudit ja metallihohtomaalit ovat aivan oikeutettuja tärkeitä ja myös sillä puutoslistalla....Stockka on muksujen (!) lemppariruokapaikka. Kylmäsavulohileipä vuohenjuustotuorejuustolla kun on heidän lempparinsa. Poikkesimme sitten syötyämme myös akateemisen puolelle. Sieltäkin mukaan lähti varsin hillityn kokoinen kasa: albumi (Skinny kokoisille korteille), markertusseja 6 kpl uusia mageita värejä, piirrustus kyniä (permanet ink) ja geeli kyniä.... Tarpeellisia nämäkin tietysti kaikki.


Sitten homma ikäänkuin repesi. Ajelin matkalla Prismaa kohden Paprukselle parkkiin ja lapset saivat tabletin (oli Lohkarireissua varten sovittu näin) ja minä sukelsin kauppaan. Tässä liikkeessä on huiman ihanat paperivalikoimat. Niiden lisäksi mukaan lähti korttipohjia, leimasin setti (setiä) helmiä, kohokuviotasku, embossauskunä, teippejä musteita 2 kpl ja aikka mitä... Olivatko nämä kaikki tarpeen? Kyllä juu, eivät varmasti jää käyttämättä. Vältämättömiä? Noo... 

Ja nyt nyt nyt hommiin :) *käärii hihansa, laittaa lemppariartistin soimaan ja sormet musteesee, gessoon tai muuhun mömmöön :) * Mukavaaa lauantain jatkoa.

2 kommenttia:

  1. Todella hyviä löytöjä ja uskon kyllä, että mikään EI ole turhaa! ;)

    VastaaPoista
  2. Salaa olen Mileksi itsekin samaa mieltä :) Ei turhaa - eikä varmasti jää käyttämättä.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".