perjantai 17. lokakuuta 2014

Melkein tusina ATC:tä

Syyslomaviikkoa vietimimme vajaan viikon mökillä maalla. Mukaan en tälllä kertaa ottanut kuin liituja, niitä sekä vaha että akvarelli, tusseja (mustaa ja valkoista geelikynää) ja vesivärit. Vaikka tarvikkeet olivat rajalliset, maalla on eritavoin aikaa. Siellä ei ole pyykkivuorta tai muita arkipäivän keskeyttäjiä. Niin tai näin tuloksena oli 11 kpl ATC kortteja. 2 Sarjaa "Faces" ja "HomeTown" ja muutama irtokortti. Struktuuria näissä korteissa ei ole - tarvikelistaasta sen jo voi päätellä, mutta muuten olen näihin oikein tyytyväinen. Tunnelmat ovat vaihtelevat ja hauskat ja oppimista tapahtui paljon.

Faces "Lila" 1/3 /Ulriikka

Faces "Old" 2/3 /Tiina J

Faces "Fantacia" 3/3 / Tiina J

Hometown 1/4 "Cloudy"/Sirppis

HomeTown 2/4 ""Rainy" /Ulriikka
HomeTown 3/4 "Windy"/Sirppis

Hometown 4/4 "Sunny"/Sirppis

Elefant


Pupun kimurantti maailma

PArty Anumal
Lady with Umbrella/Ulriikka

14 kommenttia:

 1. Kiitos Facebookin,löysin sivullesi.Mielenkiintoisia kortteja.Varaisin niistä heti kolme,Lady with ubrella,Home Town 2/4 Rainy ja Faces Lila 1/3.
  Löydätkö vaihtareistani sinulle mieluisat!

  VastaaPoista
 2. Kaikki 4 Hometown-atc:korttiasi ovat minusta hienoja ja olisin halukas vaihtoon, voisin tehdä sinulle vaihtarit samanmoisella tekniikalla, käykö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, varasin sinulle kaikki muut paitsi Ulriikalle menisi se "Rainy" - hän oli hitusen nopeami. Sopii oikein hyvin vaihtarit samalla tekniikalla. :)

   Poista
  2. Ja jos laitat osoitetta s-postiini lampinen.a-r @ elisanet.fi (ilman välejä)?

   Poista
 3. Minulle Faces okd ja Faces Fantasia, jos ovat vielä vapaana, saanhan ne??? Pliis. Toivottavasti löydät minulta vaihtarit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Old ja Fantasia varattu sinulle Tiinaseni. :)Kommentoin blogissasi vaihtarit. :)

   Poista
 4. Hienoja kaikki! Erityisesti tykkään Hometown-sarjasta.


  VastaaPoista
 5. Sain tänään kaksi korttia, mutta pitikö minulle tulla vielä pupun kimurantti maailma, kun sinulle tuli 3 korttia ja nyt tuli sinulta 2. Taisimme sopia KK:n chatissa, niin ehkä unohtui... Kiitos näistä kahdesta, ovat upeita :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".