sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Minnan ArtJournal kurssilla Salossa 25.10.2014


 Koen olevani etuoikeuttettu: kaksi eri ohjaajan kurssia aiheena ArtJournal saman viikon sisään. :) Maanantaina Elinan ohjauksessa ja eilen Minnan. Kurssit olivat vielä loistavasti eri sisältöisiä. Maanantaina pohdittiin tekstiä, sen tekemistä, suunnittelua ja hahmottelua. Sen kurssin hedelmät näkyvät mielestäni molemmissa tänään postaamissani aukeamissa - uskoisin. Ainakin aikaisempaa enemmän käytin aikaa pohtimiseen - siihen, miten ja millaisen tekstin oikeastaan halusin. Ja olen todella tyytyväinen.

Minnan kurssilla Salossa Askartelupuoti Mulperissa sain tavata Minna livenä ja 5 hienoa naista, joista ainakin Lenan ja Saaran blogeissa olen piipahdellutkin. Ovat myös Some tuttavia FB:n kautta - hienoa saada töille ja teksteille kasvot.

Kurssilla pääsimme kokeilemaan Pan Pastilleja, joilla aloittamani aukeama ei ole valmis. Tykkäsin niistä kovastikin. Tekisi silti mieleni niitä vieläkin enemmän testailla ennen kuin ostopäätöstä teen, mutta liki rakastumisrajaa ollaan. Ainut haaste on se kiinnittäminen, jonka tiedän helposti unohtuvan.  Silks akryylimaaleja sain kokeilla myös nekin uusi tuttavuus ja verrattain ihana. (Itseasiassa todella ihana!) Ja tämä aukeama on toteutettu Distert Inkseillä, tavalla joka oli minulle aivan uusi.

Ensin musteenlevittimellä taustaan leivitettiin mustetta. Siihen roiskittiin vesipisaroita ja anntettiin kuivaa. Päälle leimattiin samoilla musteilla kahdella värillä laitettua leimaa, joka myös suihkutettiin ennen leimausta. Kotona leimailin StayZonella nuotteja ja kiekuroita (musta) ja tussasin reunat. Tekstiin olen täydellisen tyytyväinen. Sen sisältö on kovin yleinen, mutta minulle aivan yksityinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".