lauantai 23. toukokuuta 2015

Jehkottaren artjornal-haaste: Biisi ja sen inspiroinut sivuJippu tai Kotiteollisuus kummankin versio on loistava kappaleesta: Tuonelan koivut. Tykkään
Tätä artjournalaukeamaa aloitin gelliplatte hommana jo aikaisemmin, mökillä. Tänään jatkoin ensin ajatuksella puusta ja sitten naisesta ja koko ajan päässä soi Tuonelan koivut. Ensin maalasin palettiveitsellä ja akryylimaalilla, sen jälkeen gelmediumia ja nuottisuikaleita taustaan, akvarelliliitua päälle ja sitten gessoa telalla. Viimeistelyn tein Inktensen kynillä ja säiliösivieltimellä. Tekstit mustalla kynällä.

Omaan silmaän näissä huvittaa se, että mä näen naamojeni vinouden ja epäsymmetrisyyden, joka on oikeasataan melko silmiinpistävää vasta kun kuvaan tekeleeni ja katselen niitä. Näin Toisaalta mietin, että haittaako se. Epäsymmetrisyys. Ei elämässäkään montaa totaalisen symmetristä asiaa taida olla.


3 kommenttia:

  1. Vaikuttava. Minä pidän näistä sinun maalaamista kasvoista, epäsymmetrisyys on varmaan oikeissa kasvoissakin useammin valitsevaa kuin symmetrisyys.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".