sunnuntai 3. toukokuuta 2015

KK:n tekniikka10

Huhtikuun alusta alkoi Koukussa Kortteihin sivuston perinteinen tekniikka10. Tällä kertaa onnistuimme ...no, vähintäänkin yllättämään ja haastamaan sivuston jäsenet. Kortteja on tullut valtavasti ja rohkeita tekijöitä on riittänyt. Hienoa!

Oma panokseni on ollut aika iso mm. tutorialvideoita tein kolme. Koskapa koska ja juuri siksi teen tänään mega postauksen. Julkaisen tässä kaikki kolme videota ja kortit, jotka tekniikka10 tein. Tämän voin tehdä siksi, että tänään julkaistaan myös viimeinen tekniikka10 haaste. Aikaa osallistua on kuitenkin vielä 6.5.2015 eli nopeat tekijät ehtivät vielä mukaan.

Tässä siis T10- kuulamaalaus
Ja siihen tekemäni kortti

T10- valuttamista ja roiskeita
Ja siihen tekemäni kortti
T10 - sulaa vahaa
Ja siihen tekemäni kortit

Kortin tein myös haasteisiin quilling haasteeseen:

Itsetehdyt kukkaset:
ja puettu leimakuva
Sekä itselleni kaikkein haastavimpaan Teabag Folding.


Mitä näistä haasteista opin? Sillä aina oppii ja etenkin silloin, kun menee niin sanotusti metsään. Opin sen, että oman mukavuusalueen ulkopuolellakin on upeita juttuja. Opin sen, että olen melkoinen messmaker ja taittelu ei välttis ole "mun juttu". Sain nähdä, että moni muu on taitavimmillaan ja vahvimmillaan niissä, mitkä ovat minulle se suurin haaste ja toisin päin. Erilaisuus on rikkaus ja rohkeus kokeilla tekee elämästä ja askartelusta hauskempaa. :)

Ja niin tänään julkaistaan T10 - kymppi... siitä tuonnempana.

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".