lauantai 16. toukokuuta 2015

Laatupostauksia 1/3 Artjournal

Tämän ja kahden seuraavan postauksen nimi on täysin harhaan johtava, sillä olen huomannut etteivät postauksistani ne, jotka teen yömyöhällä ja useamman työn esitellen ole mitään laatuluettavaa, joten varoitan nyt jo etukäteen: Sutta tulee :)

Keskiviikkonä lähdimme äidin ja lasten kanssa mökkeilemään ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Mökillä ja siinä maaseudun hiljaisuudessa sielu rauhoittuu ja tekemine - kaikki tekeminen on helppoa ja tuskatonta. Siellä tulivat nämä kolme artjournal aukeamaa.
Time


 Tämä aukeama tuntuu ihanalta ja läheiseltä. Ehkä siksi, että siellä lapsuuteni kesien maisemissa juttelimme paljon menneestä ja olleesta - ihmisistä, joita ei enää ole. Suorimme omia käsityksiäni - lapsen kokemuksia - asioista, jotka eivät ihan niin menneetkään. Tämän nimi voisi olla vaikka "Matkalla kotiin".
+

Maailma muuttuu

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Taina, ja juupeli kun aika meni eilen niin nopsaan, etten sittn kuitenkaan ennättänyt kirjaasi kurkistaa. Pistää vihaksi ihan, mutta sitten tuumin, että josko kesemmällä nähtäs? vaikka Mikkelissä pikkuporukalla?

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".