keskiviikko 28. lokakuuta 2015

LifeBook2015:Week 38. Main: The Journey to Acceptance with Jill Berry

Tästä viikosta on jo aikaa, mutta olenkin huisin paljon jäljessä. Työ ja sosiaaliset yhteydet ovat vieneet aikaa niin, että videoiden katsominen on vähn jäänyt.

Tätä sivu aloitin jo aikaa sitten tekemällä "nahkoja", joita kuvassa näkyy kahdella eri tekniikalla toteutettuna. Mielenkiintoinen ja hauska tekniikka. Vaativa myös, koska ei selvästikään aina onnistu.. Itsellä onnistumissuhde oli 1/3 :)

Alkuperäisessä tunti teemassa oli kuvaan tarkoitus tulla lintu. Itse suunnittelin kurkea. Mutta kurki ei tullut, tuli enkeli. Särkynyt enkeli..

She is an angell.
 Even if she is broken
her light shines throught.
Kuvasta löytyy akryylimaalinahkojen, silkkipaperin lisäksi vesiväriä, öljypastelelleja, Akryylimustetta ja Stabilon All kynää... Itse pidän sivun tunnelmasta kovasti. Entä sinä?

3 kommenttia:

 1. Tää on kyllä huikea. Olen käynyt tätä jo muutaman kerran katsomassa. sykähdyttää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tätä tehtiin pieteetillä, odottelun ja kypsyttelyn jälkeen se syntyi. Poikkesin niin paljon alkuperäisestä tunnista, että sitäkin piti hieman sulatella... :)

   Musta toi enkelihahmo on aika ---hahmona vahva. Se on tuolla yhdessä toisessa postauksessa aiemmin.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".