perjantai 16. lokakuuta 2015

Megalomaaninen Artjournal postaus

 Viisi päivää reissussa ja tietenkin pienehköllä (?) määrällä tarvikkeita mukana, mutta aikaa oli. Arjenaskareet jäivät tänne kotiin. Mökillä lähinnä huolehditaan ruuasta, lämmityksestä ja astioiden pesusta.

Kaikki tässä postauksessa olevat artjournalkuvat olen julkaissut mm. instassa, joten laitan ne tänne blogiin kaikki kerralla.

Tässä ensimmäisessä on kerroksia ensin paperisuikaleita, neocolor II, valkoista gessoa ja tyttö on piirretty PanPastelleilla... opettelen niiden käyttöä ja tykkään koko ajan enemmän.

 Tässä venäläisen hartiahuvin mieleentuovassa pöllössä olen käyttänyt Inktensen kyniä, mustia lainereita - puussa ja pöllössä. Tausta on PanPastelleja.

 Tämä apea nainen on kokonaan tehty PanPastelleilla - luonnostelin muutamalla lyijykynäviivalla j muutaman mustan tussiviivan piirsin lopuksi.


Vasemmalla oleva tyttönen taas on vesiväreillä tehty. Siinä olli melkoisen paljon haastetta - ja asetteluhan tässä on jotenkin ihan pieleen... mutta aina ei voi onnistua :)
 Vesiväriä useita eri kerroksia ja sitten mustaa ja valkoista tussia. :)

3 kommenttia:

  1. Apea nainen on aivan loistava työ! Valo ja varjo kulkevat käsi kädessä ja kyllä tykkään :).

    VastaaPoista
  2. Mukavan erilaisia töitä. Tuo pöllö on todella valloittava ja suloinen sotku ihanalla tavalla värikäs.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Armiida ja Ester kommenteista. <3 ihanaa sykyksyä teille .

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".