tiistai 3. syyskuuta 2013

1. ATC korttini

Osallistuin KK:n Sadesään ATC-vaihtoon. Sinne haastettiin tekemään neljä korttia ja näissä keskeistä on siis koko (64 x 89 mm eli 6,4 x 8,9 cm ja 2,5 x 3,5 tuumaa), uniikkius, myymättömyys, kuten voit tuosta Wikipedian linkistä nopsasti lukaista. Minulle tämä oli vallan uusi tuttavuus. Ihana uusi tuttavuus, johon tutustuessa voit hyvin kuunnella "Tykkään susta niin, että halkeen", jossa meininki kuin eskareilla kevätaikaan.

Sadesään ATC-vaihto haastoi vielä luomaan kortit

S niinkuin
A niinkuin
D niinkuin
E niin kuin

pohjalta. Ja tässä mun näkemys asiasta. :) Odotan ja toivon saavani tähän postaukseen kommentteja, pliis. :)

S niinkuin Sieni

A niin kuin Auringonkukat
 Sieni on aloitettu akryylimaalatulla kuviolla, jota on täydennetty vesiväri maalauksella. Maalipintojen kuivuttua yksityiskohdissa käytetty mustaa ja valkeaa tussia, reunat viimeistelty sävyttämällä leimasin värillä. Osa maaleista on metallin hohtoisia.

Auringon kukat ovat lähes ensimmäisiä "gelli" painatuksia eli gelatiinilevylle tehtyjä kukkia, jotka viimeistelty vesivärillä, sävytelty leimasin värillä ja vielä yksityiskohtia tussein. :)

D niin kuin Dingo

E niin kuin Entinen aika / Eilinen
 Dingo sai myös mielestäni verrattain onnistuneen taustan gellipainatuksesta. Teksti on tehty käytten kirjainsabluunaa, kuva on netistä kuukkelilla kaivettu, sävytys leimasinvärillä, helmet viimeistelty akryylimaalitipolla.

Entinen aika/ Eilinen taas gellipohja, joka syntyi maskin kanssa, ja tämä tuli kuin vahingossa kun lasten (5v ja 9v.) tutkimme gellin mahdollisuuksia. Tästä pohjasta tykkään tosi paljon. ...en vaan ehkä osaa tehdä sellaista uudelleen. Kuvan kello on leikekuva paperisetistä, jonka nimeä on mahdoton muistaa. Viimeistelyssä taas tussia ja leimasinväriä sekä kupariruskeaaglitteriä.
2 kommenttia:

  1. Hienot kortit! Ja näähän on nyt sitten mulla!! Kiva oli lukea nämä tuoteselostuksetkin. Hienoja kortteja. Lähes mahdoton tajuta, että ovat ensimmäisesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. :) Niiden tekeminen oli mukavampaa kuin ajattelin. Ensiajatus oli ettei nuin pieneen tilaan mahdu mitään, mutta kyllä siihen mahtuu vaikka mitä.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".