perjantai 20. syyskuuta 2013

Strömssirinki 3. yhteiset materiaalit alá Helena

Muutama päivä vierähti ilman postausta, mutta yhtä vähissä oli aika ja jaksaminenkin. Hieman joskus työ häiritsee harrastuksia, mutta onneksin näin perjantain kunniaksi pääsin asian ytimeen ja äärelle.

Helenan ihanat materiaalit tulivat jo alkuviikosta. Kun viimein pääsin korttia ihanasta materiaalipaketista rakentelmaan, en tietenkään huomannut kuvaa ottaa, joten kuvan materiaalipaketista lainaan Tiinalta.
Värit lumosivat tässä paketissa välittömästi. Samoin ajankohtaisuus - syksyä mennään ja Halloweeniinkaan ei ole enää kauaa, mikä tuntuu hurjalta koska vastahan koulut alkoivat. Haaste tuli mukaan kun huomasin ihanien paperia aivan yhtä ihanan toisen puolen.

Sain näistä aikaiseksi kolme korttia. Samalla käytin stansseja, jotka ovat työkaverilta <3 lainassa jo toista viikkoa. Ihana perus setti, jolla helppo leikata hauskoja perusmuotoja.

Lehdet lentää

 Ihastuttava korttitausta ei paljoja krumeluureja kaipaa, voilee nauhasta yksinkertainen rusetti, läpinäkyviä helmiä/pisaroita sinne tänne. :) Kirjaimet stanssasin samasta paperista, vain kääntöpuoli esiin.

"Kimpassa kummitellaan"

 Popedasta olen tykännyt aina, tai niin kauan kun huomasin olevani suomipoppi diggari.  Ja tämä haamu kertoo tunnelmasta, johon päästään Paten ja "Jukeboksin luona" biisin siivittämänä. Korteista tämä syntyi ensimmäisenä. Rosoisuus ja tahrat ovat tahallisia. Mustavalkoisuus oli myös ilmiselvä valinta.

Fosforikummitus
 Viimeisenä syntyi toinen kummituskortti. Taustalla ihanat ilkikurisesti virnistelevät kurpitsat, virneet ja hyytävät hymyt vailla vertaa. Kummitus sai pintaansa fosforia jäljitellen vihertävää maalia ja oranssit silmät.

...ja jäljelle jäi.
 Tämän setin käytin melkoisen tarkkaan. :) joten vain nämä kaksi jäivät jäljelle. Ja A varasi tuon nauhan jo itselleen - hänellä idea skräppikirjaansa siihen liittyen :)

Päivittelen tähän sitten rinkiläisten tuotokset...
Tiina on jo toki omansta tehnyt aikaa sitten, ja ne löydät täältä 
Minnan kortit löytyvät täältä

p.s. Kävipä minulla arpaonnikin - voitin Askartelutaivaan Vintage#20 haasteen :) Jännä nähdä mitä postiin tupsahtaa. 1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".